Raja Kazimirović (72) poljoprivrednik iz Jabukovca koji je na svom salašu u zaseoku Valja Vratne pronađen mrtav zajedno sa majkom, sestrom i njenom ćerkom, ubijen je sa pet metaka. Preliminarni rezultati obdukcije su pokazali da je ubica koji ga je zatekao na traktoru sasuo u njega četiri metka u grudi i stomak i jedan u glavu.

Rajna majka Dragica (93) i sestričina Dragana Jozeljić (53), pronađene su ispod trema. Obe ubijene sa po dva hica u glavu. Draganina majka i Rajina rođena sestra, Ljubinka Oprikić (76), pronađena je ispred kuće. Nju je ubica overio hicem u usta. Analize bi trebalo da pokažu kojim vatrenim oružjem je ubijena porodica koja je živela skromno na salšu između ovog i sela Urovica i Vratna. Kako smo nezvanično saznali, nesrećna porodica je u dvorištu ležala mrtva dva dana.

Još uvek su forenzičari na terenu i policija koja vrši operativni deo posla. Iako se priča da je nekoliko ljudi uhapšeno istraga nije to potvrdila.

Inače, Rajina sestra i sestričina su pre tri nedelje došle iz Nemačke kako bi pomogne svojoj porodici.

Raja je sa majkom gajio stoku, imao 20 krava, 40 ovaca i koze.

U selu kažu da je bio preke naravi i štedljiv i veruju se da bi motiv ubistva moglo da bude koristoljublje.Salaš nije imao ni struju ni vodu.