PRESEO MU VAŠAR: Da ne bi pešačio ukrao dva vozila, pa se danima krio u šipražju

D. N.

četvrtak, 08. 08. 2019. u 13:46

ПРЕСЕО МУ ВАШАР: Да не би пешачио украо два возила, па се данима крио у шипражју

Foto: D. Novković

A.S. je, u alkoholisanom stanju, najpre ukrao „juga“, pa kombi, a onda se tri dana krio od policije izvan sela
VELIKO GRADIŠTE – Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, A.S. (21) iz Topolovnika osuđen je pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na sedam meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila.

Pročitajte još: Šabac: Uhapšena zbog sumnje da je ženi strgla lančić s vrata

Ovo krivično delo on je, u dva navrata, počinio u noći između 2. i 3. avgusta, vraćajući se pijan sa vašara u Velikom Gradištu. Usput je, ispred jedne kuće, opazio parkirani „jugo“ sa ostavljenim ključevima u kontakt-bravi motora. Ušao je u auto i vozio se njime sve dok je bilo benzina u rezervoaru. Nakon toga je napustio vozilo i tada spazio parkirani kombi firme „Eskom“, takođe sa ostavljenim ključevima. Ušao je u vozilo i odvezao se, ali su ga videli radnici ove firme i odmah alarmirali policiju. Ubrzo je nastala potera, ali je A.M. uspeo da napusti vozilo i pobegne u šipražje. Tu se krio naredna tri dana, nakon čega je lociran i uhapšen.

Pročitajte još:  OBEĆAVAO POSAO I KREDITE: Uhapšen lažni ruski bezbednjak

Prilikom saslušanja kod osnovnog javnog tužioca, on je priznao delo i zatim osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu, uz obavezu plaćanja sudskih troškova.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milos

08.08.2019. 15:30

Decko pozajmio auto I dobio 7 meseci zatvora I 2 godine uslovno,a sin od Mitrovica ubio devoju na pesackom I dobio pola godine kucnog zatvora. Dokle ovakvi aseni!?