Identifikovana je osoba protiv koje je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo predistražne radnje zbog sumnje da je ugrožavala sigurnost Marije Andrić, nevenčane supruge Predraga Malog, rođenog brata ministra finansija Siniše Malog, i njihove šestomesečne ćerkice Une.

Kako saznajemo, reč je o čoveku sa inicijalima N. A. On je, kako saznajemo, saslušan pred tužiocem. Više detalja Prvo tužilaštvo u sredu, 7. avgusta nije htelo da saopšti. Inače, za informacije o ovom muškarcu direktor policije Vladimir Rebić je raspisao i novčanu nagradu od 500.000 dinara. Objavljena je i njegova fotografija i za njim je raspisana potraga.

Pročitajte još - SINIŠA MALI O OPTUŽBAMA: Udarili su i na moju porodicu

Prema nezvaničnim informacijama, u tužilaštvu su izjave dali Andrićeva, ali i još nekoliko svedoka.

Inače, kako je bilo objavljeno u medijima, Andrićevu i njenu bebu danima su pratili nepoznati ljudi, presretali je i pitali da li je to njeno dete. U strahu za svoj i život šestomesečne Une, ona je praćenje i uznemiravanje prijavila policiji. Reagovalo je i Prvo osnovno tužilaštvo, koje je dalo nalog policiji da započne predistražne radnje i utvrdi ko je muškarac koji je pratio Andrićevu i iz kojih pobuda.