Sekretarica Olivera Ivanovića tri i po sata saslušavana; Božović: Tužilaštvo vrši pritisak

Tanjug

sreda, 07. 08. 2019. u 18:14

Секретарица Оливера Ивановића три и по сата саслушавана; Божовић: Тужилаштво врши притисак

Specijalno tužilaštvo u Prištini foto kossev.info

U Tužilaštvu u Prištini danas je treći put iskaz dala Silvana Arsović, dugogodišnja sekretarica i saradnica Olivera Ivanovića
U Tužilaštvu u Prištini danas je treći put iskaz dala Silvana Arsović, dugogodišnja sekretarica i saradnica Olivera Ivanovića.

Ksenija Božović iz Građanske inicijative SDP, stranke Olivera Ivanovića, rekla je za Kosovo Online da je saslušanje Arsović trajalo tri i po sata.

Kao jedini razlog za ponovno saslušanje, Božović je kazala da je navodno tužilac rekao da je stigla ekspertiza rada sigurnosnih kamera u kancelariji GI SDP i da su utvrdili da je neko 4. januara 2018. isključio kamere i da ih je 16. januara, u 8.16 minuta, posle ubistva, ponovo uključio.

PROČITAJTE JOŠ - Saradnica Olivera Ivanovića peti put daje iskaz

"U suštini, oni nemaju nikakav dokaz, i dalje se vrši pritisak na jednu ovakvu ženu koja je bila iskreni prijatelj Olivera Ivanovića. Samo idu na blef i ti istražni organi, tako da je taj njihov pravni sistem mnogo razočaravajući", rekla je Božović.

Advokat Silvane Arsović, Dobrica Lazić, potvrdio je za Kosovo Online da je održano saslušanje i da očekuje da tužilaštvo obustavi ovaj postupak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije