Putnica preko koje je prešao autobus u teškom stanju

B. B.

subota, 20. 07. 2019. u 20:41

Путница преко које је прешао аутобус у тешком стању

Foto N. Fifić

Kako smo saznali u GSP, čeka se izveštaj saobraćajne policije o nesreći koja se dogodila, u petak oko podneva, na uglu ulica Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara

PUTNICA Lj. P. (85), koja je u petak povređena dok je izlazila iz autobusa u Novom Beogradu, nalazi se u teškom stanju na odeljenju intenzivne nege i lečenje se nastavlja, rečeno je "Novostima" u Urgentnom centru. Vozač autobusa je i dalje u stanju šoka zbog onoga što se dogodilo i u subotu nije bio na poslu.

Pročitajte još: UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Autobus joj smrskao ruku i nogu (FOTO)

Kako smo saznali u GSP, čeka se izveštaj saobraćajne policije o nesreći koja se dogodila, u petak oko podneva, na uglu ulica Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara. Na osnovu snimka kamera koje postoje u vozilima, izjava vozača i svedoka, uvrdiće se šta se tačno dogodilo i ko je odgovoran. Ako istraga pokaže da je za nesreću kriv vozač autobusa, on će biti suspendovan i biće pokrenut disciplinski postupak. Ukoliko ima elemenata za krivičnu odgovornost, policija će protiv njega podneti prijavu sudu.

Do nesreće je, prema priči očevidaca, došlo kada je Lj. P. krenula da izađe iz autobusa, dok je on kretao sa stajališta. Pod neutvrđenim okolnostima, nesrećna žena je pala na kolovoz, a autobus joj je prešao preko ruke i noge.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)