SREĆA U NESREĆI: Posle udara barže samo šokirani

B. G.

subota, 20. 07. 2019. u 20:35

СРЕЋА У НЕСРЕЋИ: После удара барже само шокирани

Foto Privatna arhiva

Teretni brod uništio splav-kućicu na Tisi. Na mesto udesa izašla je rečna policija i obavila uviđaj. Čovek koji je upravljao teretnom baržom je zadržan na saslušanju

ZAHVALjUJUĆI samo sreći, supružnici iz sela Taraš, šezdesetjednogodišnji Nebojša i Dragica Antić preživeli su i bez težih povreda prošli nimalo prijatnu situaciju kada je teretni brod, barža, u kasnim večernjim časovima, prešao preko vikend splav-kućice, na reci Tisi kod Taraša, dok su oni spavali.

Pročitajte još: NESREĆA KOD MAJDANPEKA: Zapalila se cisterna (FOTO)

Zdravstveno stanje supružnika, koji su uspeli da se izvuku iz uništene kućice-splava, je stabilno, a kako je medije obavestio njihov sin, još uvek su u šoku i ne znaju tačno kako su uspeli da se izvuku ispod ruševina i pozovu komšije sa obližnjih sličnih splavova.

Na mesto udesa izašla je rečna policija i obavila uviđaj, a prema nezvaničnim informacijama čovek koji je upravljao teretnom baržom je zadržan na saslušanju, jer je iz do sada nepoznatih razloga brod skrenuo sa svoje rute po mirnoj Tisi i udario u obližnje drvo, a zatim velikom silinom potpuno razrušio vikend kućicu na splavu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije