SAHRANjENA ŽRTVA UDESA KOD PLANE: Oproštaj od Veljka

J. I.

petak, 19. 07. 2019. u 21:24

САХРАЊЕНА ЖРТВА УДЕСА КОД ПЛАНЕ: Опроштај од Вељка
Posle udesa kod Velike Plane, sahranjen nastradali dečak (11). Biće podneta krivična prijava protiv dede Aleksandra Stojkovića koji je vozio auto. Stanje osmogodišnje devojčice je nešto bolje

OSNOVNO javno tužilaštvo u Velikoj Plani podneće krivičnu prijavu protiv Aleksandra Stojkovića, vozača "forda ka", zbog saobraćajne nesreće u sredu po podne na auto-putu Beograd-Niš, u blizini Markovca. U tom udesu je poginuo njegov jedanaestogodinji unuk Veljko (na slici) i teško je povređena unuka Natalija (8). Dečak je u petak sahranjen na starom groblju u Velikoj Plani. Osim rodbine i prijatelja, njega su ispratili i drugovi iz Osnovne škole "Sveti Sava" i Škole fudbala "Despot".

- O detaljima istrage ne mogu da govorim. Mogu da potvrdim da će biti podneta krivična prijava protiv vozača putničkog vozila "ford ka" - izjavila je za "Novosti" portaparolka Osnovnog tužilaštva u Velikoj Plani Nevena Arsić.


PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALjI SAOBRAĆAJKE KOD VELIKE PLANE: Nastradao dečak od 11 godina, devojčici (8) se lekari bore za život (FOTO)

Deda Aleksandar je, kako saznajemo, sada u lošijem stanju nego pre dva dana. Ima prelom svih rebara s leve strane, i druge povrede, a lekari ga drže u izazvanoj komi, zbog velikih bolova koje trpi.

Prema našim saznanjima, podsetimo, niko nije bio vezan u "fordu ka", a deca nisu bila u auto-sedištima. Takođe, kako nezvanično saznajemo, pre udesa "fordu" je pukla guma zbog čega je, najverovatnije, vozač izgubio kontrolu nad automobilom, i iz srednje trake, prešao u zaustavnu, i udario u kamion koji je u njoj stajao. Prema poslednjim informacijama, stanje osmogodišnje devojčice je od petka nešto bolje.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Znalac

19.07.2019. 23:11

kakav uzasan splet, pukla guma i bas se tu nasao kamion...andjele, mirno spavaj!Saucesce porodici

Vaske

20.07.2019. 00:06

Mislim da je netačna tvrdnja da je na vozilu pukla guma, taman i da jeste tako, ne bi došlo do ovakve stravične nesreće, već je vozač direktni krivac.

Кривац је и возач камиона

20.07.2019. 09:59

@Vaske - Нема шта да тражи у зауставној траци, па још није прописно обележен...

vlada vozač

20.07.2019. 20:57

@Vaske - Sad nije ni bitno više ko je kriv. Jadno dete, jadna porodica, jadan deda. Užas.

Dragana

05.08.2019. 23:02

@Vaske - Ko ste Vi Vaske da tvrdite ko je kriv? Saobracajni inspektor mozda?

Stefan Pavle

20.07.2019. 22:51

I ja sam vido u svemu, šta je najgore voziti polako i propisno i ne voziti u alkolisanom stanju to ne ide i ja sam iskusio taj život i ja sam mogo gore proći