DRAGOLjUB Trajilović (69) iz Vranova ispalio je četiri metka u Srđana Aćimovića zvanog Ćela (45), supruga njegove bratanice Milene, pokazala je istraga. Vatru je otvorio iz pištolja za koji je imao dozvolu i to pred ženom ubijenog. Kako nezvanično saznajemo Aćimović je nasrnuo na Dragoljuba vičući: "Sve ću vas ubiti!"

Jutro nakon ubistva Vranovo je opustelo. Na ulicama, ali i ispred kuća pokojnog Aćimovića, kao i u dvorištu u kome se desila tragedija, reporteri "Novosti" nikoga nisu zatekli.

Meštani tvrde da je osumnjičeni za ubistvo bio miran i vedar čovek, dok za pokojnog Aćimovića kažu da je umeo da bude agresivan, i da je pravio probleme. Svedoče da je brak sa Milenom često bio u krizi. Vranovci smatraju da je Dragoljub bio uplašen za bratanicu, koja je navodno trpela pretnje i nasilje godinama, i o kojoj je brinuo nakon smrti njenog oca.


PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALjI UBISTVA KOD SMEDEREVA: Došao da vidi suprugu koja ga je napustila, ubio ga njen stric

Aćimović je više puta prijavljivan zbog nasilja u porodici, koje se, po svemu sudeći, desilo i pre nekoliko dana, kada je supruga rešila da ga ostavi. Kobnog dana se dovezao do kuće Trajilovića, tražeći ženu, a nakon svađe na kapiji, njen stric otišao je u kuću, vratio se s pištoljem i ispalio četiri hica u zeta.


ČEKA SE OBDUKCIJA

OSUMNjIČENI za ubistvo saslušan je u sredu u Višem javnom tužilaštvu. Uslediće saslušanja svedoka. Naložena je obdukcija tela pokojnog Aćimovića, koja je obavljena u sredu.