SAHRANjENE ŽRTVE DEDE MONSTRUMA, OČAJNA ĆERKA NARICALA: Šta ti je tata sve to trebalo, ubio si mi muža i sina na pravdi boga!

Lj. T.

17. 07. 2019. u 16:18

САХРАЊЕНЕ ЖРТВЕ ДЕДЕ МОНСТРУМА, ОЧАЈНА ЋЕРКА НАРИЦАЛА: Шта ти је тата све то требало, убио си ми мужа и сина на правди бога!
Jastreb Asanović (38) i njegov sin Ivan Ronić (19) uz zvuke trube i pesmu "Ustaj Radoje", ispraćeni na večni počinak
KNjAŽEVAC - Jastreb Asanović (38) i njegov sin Ivan Ronić (19), koje je u nedelju hicima iz automatske puške "zastava ak 70" ubio Nenad Ronić sahranjeni su u sredu na Istočnom groblju u Knjaževcu.

Od ranog jutra u kuću u kojoj je živeo pokojni Asanović i koju mu je tast zavio u crno, počeli su da pristižu prijatelji i rodbina. Odjekivali su vriska, kuka i lelek.

Monika, Jastrebova supruga i Ivanova majka bila je neutešna. Naricala je nad odrom svog supruga i sina: "Kuku meni, od sad i doveka", plakala je Monika. "Šta ti je tata sve to trebalo. Ubio si mi muža i sina na pravdi boga".

Podsetimo, Nenad Ronić je u nedelju došao u kuću svog zeta Jastreba, pitao ga je zašto je njegov sin Ivan Ronić pretukao njegovog unuka K. R. Čak je mislio jer je bio u pijanom stanju, i da je K. R. mrtav. Monika je pokušavala da ga ubedi da to nije istina i da su ga slagali, ali je njen otac otišao do svoje kuće, odakle se vratio sa automatskom puškom u rukama i otvorio paljbu. Na licu mesta ubio je Jastreba, dok je Ivanu zadao smrtonosne rane. Umirući, ovaj mladić je majci jedva uspeo da kaže: "Ja znam da sam gotov. Molim te čuvaj mi sina".

PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI MASAKRA U KNjAŽEVCU: Posle svađe, osumnjičeni uzeo pušku i počeo da puca - ubio zeta i unuka, dvoje ranio!

Nenad Ronić je potom pucao u Ivanovu suprugu Romanu Asanović (19) i svog mlađeg unuka Benjamina Ronića (15) i naneo im teške telesne povrede. Oni su zbrinuti u Kliničko-bolničkom centru u Nišu i van su životne opasnosti.

Porodica je čekala da Jastrebov otac dođe iz Nemačke gde je na privremenom radu kako bi ih sahranili. Tužna je povorka, uz zvuke trube i pesmu "Ustaj Radoje", ispraćeni na večni počinak.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Da ne veruješ

17.07.2019. 17:43

Tako je to kad i dan danas, repovi DB dele oružje po njihovom nahođenju, a ne po psihičkoj zrelosti.

Dačo

17.07.2019. 21:47

И стара и старија лица требало би преиспитати,а не кривити неку судбину,то је учестало нажалост само на Балкану