Traktorista pronašao telo ubijenog dilera (FOTO)

J. D. LjUTIĆ

12. 07. 2019. u 09:03

Тракториста пронашао тело убијеног дилера (ФОТО)

Policija pretraživala okolinu kako bi našla čaure i DNK Foto N. Skenderija

U selu Rakovica A. K. (41) na livadi zatekao mrtvog Radovana Pajovića (32) u lokvi krvi. Imao povrede na glavi i grudima, najverovatnije zadobijene od vatrenog oružja

BEŽIVOTNO telo Radovana Pajovića (32), koji je policiji bio poznat kao "sitan diler droge", otkriveno je u noći između četvrtka i petka, oko ponoći, na zabačenoj livadi u beogradskom selu Rakovica. Njega je ispod sena našao A. K. (41) iz Kumodraža, koji je došao da traktorom sakupi bale na porodičnoj njivi. Prema prvim rezultatima istrage, Pajović je zatečen u krvi i sa povredama na glavi i grudima i sumnja se da je ubijen. Za počiniocima se traga.

A. K. je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Patrola je ubrzo stigla na lice mesta i obavljen je uviđaj. Međutim, kako je vidljivost bila slaba, on je prekinut tokom noći. Nastavljen je u petak izjutra i trajao je sve do podneva. Inspektori i forenzičari su detektorima za metal pretraživali mesto na livadi na kojem je pronađeno telo, kao i okolinu, kako bi našli još neki od mogućih dokaza - čaure, DNK, otiske...

- Prema jednoj verziji događaja Pajović je usmrćen iz vatrenog oružja baš na livadi gde ga je i našao traktorista A. K. - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Zločin je, pretpostavlja se, izvršen nedavno, a telo je potom sakriveno ispod bale sena. Međutim, ne zna se gde je oružje.

Postoji sumnja i da je Pajović, za kojeg se priča da je poznat policiji kao sitan diler droge, usmrćen na nekom drugom mestu, a da je onda ubica, ili više njih, stavio telo u automobil, dovezao se do livade, i tu ga bacio i sakrio.

Nakon obavljenog uviđaja, beživotno telo, za koje je utvrđeno da je Radovan Pajović, odneto je na Institut za sudsku medicinu, na obdukciju, koja treba da utvrdi tačno vreme i uzrok smrti.

Inače, u ovom delu sela pristup njivama je veoma težak i neprohodan, ali nije retkost da se upravo na tom zemljanom putu, vide vozila.

- Strašno je ovo što se dogodilo - kaže, za "Novosti", jedan od žitelja sela, koji živi u neposrednoj blizini mesta gde se dogodilo ubistvo. - Svedoci smo da se često, u šumarku, na putu i livadi, parkiraju automobili. Ne znam šta se tamo događa i šta rade u toj zabiti. Mislio sam da su to neki ljubavni parovi, ali...

Kako saznajemo, neretko su se u blizini mesta gde je nađeno telo Pajovića, viđala i "neka čudna lica". Meštani kažu da sumnjaju da su u pitanju narkomani i dileri, koji se tu kriju i preprodaju narkotike.

- Deluju veoma opasno i niko ih nikada nije pitao šta rade na tom mestu - kaže naš sagovornik. - Ljudi se plaše i bolje im je da se sklone, nego da izazivaju sudbinu.


ŠOKIRANI RODITELjI

TRAKTORISTA A. K. koji je našao telo na livadi, nije bio kod kuće. Njegovi roditelji kažu da im sin ništa nije pričao, jer je, nakon što se vratio kući iz njive, legao da spava. Ujutru je rano otišao na posao, a njegovi roditelji o nemilom događaju, zbog čega su u šoku, saznali su iz medija.Pročitajte još - UŽAS NA AVALI: Jauci iz kombija u plamenu (FOTO)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

ACA B.

12.07.2019. 12:02

@Deni - Kako bila cija smrt može biti divna vest...pa nije Haradinaj ili Taci pa slavimo uz vatromet

РОБИА

12.07.2019. 12:59

Da ubijaji omladinu i stizhe ih bozhja kazna ! I tachno sami nek se istrebe. A koji ostane sam umire po zasluzi !

Nudls

12.07.2019. 13:59

Manje stete narod ima od dilera nego sto ima od političara! Drogom se unistavas dobrovoljno a ovi drugi te unistavaju na svoje zadovoljstvo...