Teodora prebačena u Beograd, bore joj se za život, njena sestra od ujaka Milica podlegla povredama

V. ILIĆ

utorak, 09. 07. 2019. u 21:38

Теодора пребачена у Београд, боре јој се за живот, њена сестра од ујака Милица подлегла повредама

Povređena Teodora P. i pokojna Milica P.

Teodora P. (16), koja je povređena u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče oko 23 časa u Trbušanima, kada je auto sa četvoro mladih sleteo sa puta, hitno je iz čačanske bolnice prebačena u KCS

TEODORA P. (16), koja je povređena u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče oko 23 časa u Trbušanima kod Čačka, kada je auto sa četvoro mladih sleteo sa puta, hitno je iz čačanske bolnice prebačena u Klinički centar Srbije. Ona je životno ugrožena i konstatovani su joj prelomi petog i šestog vratnog pršljena, dok je njena godinu dana starija sestra od ujaka Milica P., nažalost, podlegla povredama u ponedeljak.

Mladići koji su u trenutku udesa bili na vozačevom odnosno suvozačevom mestu, lakše su povređeni i očekuje se da će ih sa odeljenja muške hirurgije otpustiti na kućno lečenje. Prema nezvaničnim informacijama, oni su se vraćali iz noćnog provoda, kada su, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, naleteli na šljunak pored mokrog kolovoza. Potom su sleteli sa puta u kanal. Sestre su bile na zadnjem sedištu, i obe, po svemu sudeći, nisu bile vezane.

Auto je bio smrskan, tako da je morala da interveniše vatrogasna jedinica kako bi isekla lim da bi izvukli povređene.

Još nisu poznati uzroci ove stravične saobraćajne nesreće. Spekuliše se da će protiv vozača automobila biti podneta prijava, ali će o tome poslednju reč dati nadležni tužilac.

PROČITAJTE JOŠ - UDES U ČAČKU: Jedna tinejdžerka podlegla povredama, druga u teškom stanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Dragan

10.07.2019. 07:52

16 god,povratak iz noćnog provoda,momci 5 god stariji,malo alkohola i mangupiranje i ovo je rezultat,,,,,tuga i žalost,saučešće porodici,,,,,,nažalost više neznano gde su nam deca,ali zato buljimo i znamo šta se dešava na farmi i u zadruzi.....propast...

Stres

10.07.2019. 12:10

Toje Strava Koliko su deca Nepaźljiva u Vožnji .Žure Jure Bulje u Mobilne Telefone .Saucesce familiji.

Mixi

12.07.2019. 12:09

Pogledajte video na internetu sta se desava kada niste vezani napred ili pozadi, svejedno, pri sudaru od svega 60 na sat. Zbog sile izazvane sudarom, vase telo dobija cak 5-6 puta vecu tezinu. Takdoje bez pojasa, u autmobilu letite gde vas sile odnesu, tako da veoma lako mozete da usmrtite osobu u koju udarite sa tom toliko tezinom. Od tada, kada vozim ljude u autu, ne krecem dok se svi ne vezu. Ne zelim da mi neko slomi vrat prilikom cukanja, ne daj Boze, od 50-60 na sat.