ZLOČIN KOD TUTINA: Nožem ga izbo posle rasprave?

M. N.

utorak, 09. 07. 2019. u 06:51

ЗЛОЧИН КОД ТУТИНА: Ножем га избо после расправе?

Ilustracija

U subotu posle podne, kod sela Paljevo, Novopazarac Munir B. (53) posle svađe ubio Rifata K. (39)

POLICIJA i nadležni pravosudni organi u Tutinu i Novom Pazaru još ispituju kako je i zbog čega u subotu posle podne, kod sela Paljevo u opštini Tutin, došlo do svađe, a potom i do ubistva Rifata K. (39) iz ovog sela. Njega je, nakon kraće rasprave, sa više uboda nožem u predelu stomaka, navodno, usmrtio Novopazarac Munir B. (53). On je ubrzo posle zločina uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni i ubijeni su se dobro poznavali, a pre izvesnog vremena su se posvađali i nisu razgovarali. U subotu su se, ne zna se da li namerno ili slučajno, sreli kod sela Paljevo. Posle nekoliko razmenjenih teških reči došlo je do tuče u kojoj je navodno Munir B. potegao nož. On je, kako se sumnja, iskasapio nesrećnog Rifata zarivši mu više puta oštro sečivo u stomak. Dok je još davao znake života, Rifat K. je prebačen u novopazarsku bolnicu gde lekari, uprkos svim naporima, nisu uspeli da ga spasu.

PROČITAJTE JOŠ - Uhapšen zbog ubistva muškarca kod Tutina

Da li su razlog za potezanje noža samo teške reči, odranije neračišćeni računi ili tuča zbog udaranja po automobilu - znaće se nakon što policija sasluša svedoke i završi istragu. Prema nezvaničnim informacijama, u kolima sa osumnjičenim za ubistvo Munirom B. bili su njegova supruga i deca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Netacan naslov

09.07.2019. 10:53

Ovo nisu Pazarci kako pisete vec seljaci iz Tutinskog sela Paljevo !