Umro zagnjuren u đubre, policajci u stan ulazili kroz prozor - pod maskama!

Z. GLIGORIJEVIĆ

četvrtak, 27. 06. 2019. u 21:13

Умро загњурен у ђубре, полицајци у стан улазили кроз прозор - под маскама!

Zgrada u kojoj je živeo Jagodinac Foto Z. Gligorijević

Pronađeno telo šezdesetosmogodišnjeg muškarca koji je živeo u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra. Stanari osećali da iz stana dopire neprijatan miris

BEŽIVOTNO telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra, u četvrtak su pronašli pripadnici MUP. Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire nepodnošljiv smrad, a kako vlasnika odavno nisu videli, prijavili su policiji.

Komšije kažu da su leš pronašli zagnjuren u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija, s koje smeće godinama nije iznošeno. Dodaju da su policajci zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske i da su zbog nagomilanog otpada u sobu u kojoj je bio leš i koja je bila zaključana - ušli kroz prozor.

Niko od njih nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, radio je kao kurir u opštini, a pre nekoliko godina je penzionisan.

- Poslednji put kada sam ga video, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku, koju je izvodio svakog dana - bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija Života Savić.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovog stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od kada se ona doselila 1999. godine.

- Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini - pita se Likica.

Kako "Novosti" saznaju u policiji, najverovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećan čovek umro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

dragan

28.06.2019. 08:10

Na ovom slucaju se vidi prava komsiska briga i solidarnost.....Svako se zabarikadira kod sebe jedva i dobar dan kazu a kamoli da zakucaju na vrata starijima i vide kako su BRAVO BRIZNE KOMSIJE

Aca

29.06.2019. 16:40

Tata mi je bio na toj intervenciji... Kaže da je ovo blagi opis onoga što su tamo zatekli. Leš im se bukvalno raspada u rukama