NOVOSTI OTKRIVAJU: Šta znači ime Zlatan Mekin, koje se pominje u optužnici za ubistvo pevačice Jelene Marjanović

Z. U.

ponedeljak, 17. 06. 2019. u 08:02

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ: Шта значи име Златан Мекин, које се помиње у оптужници за убиство певачице Јелене Марјановић

Jelena Marjanović
Foto: facebook.com

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je za "Novosti" šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana
PEVAČICA Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana -Moj Zlatni i Zlatane Moj... On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki... Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je za "Novosti" šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, optuženog za brutalno ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

- Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom - objašnjava naš sagovornik. - Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate.

Pročitajte još - UBISTVO PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Advokati podneli žalbu na optužnicu

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema rečima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

- Čekamo odgovor na žalbe - navodi Jokić. - Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Verujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije