PRIVEDEN CRNOGORAC: Rasvetljena likvidacija Cvetanovića

E. V. N.

12. 06. 2019. u 19:02

ПРИВЕДЕН ЦРНОГОРАЦ: Расветљена ликвидација Цветановића

Mesto ubistva u Vranju

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Novom Sadu i Vranju, uhapsili su u Novom Sadu crnogorskog državljanina M. V. (34) zbog postojanja osnova sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Jugoslav Juge Cvetanović (31), mlađi brat Saše Cvetanovića zvanog Pitbul i Gladijator, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, likvidiran je u Ulici Stefana Prvovenčanog, u haustoru zgrade "Lepa Brena", između pošte i drogerije "Lili". Na njega je ispaljeno tridesetak metaka, a pretpostavljalo se da su ubistvo obavili profesionalci koji su koristili prigušivač. Cvetanovićev stariji brat Saša osuđen je prvostepenom presudom na 35 godina zatvora kao neposredni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji u Španiji izdržava kaznu zatvora.

PROČITAJTE JOŠ - 30 metaka u brata optuženog za ubistvo Bojovića

Uz M. V. u Novom Sadu u sredu su podignute prijave protiv dve policijske službenice koje su, navodno, pokušavale da mu obezbede lažni identitet, a još se istražuje da li su znale o kome je reč.

Jugoslav Cvetanović

Policija je, kako je saopšteno, podnela krivične prijave protiv J. P. iz PU Novi Sad, crnogorskog državljanina M. V. i policijske službenice Z. D. Uhapšena J. P. je, kako se sumnja, na zahtev N. B., a u saradnji sa koleginicom Z. D., izdala lične dokumente na ime Miloša Begovića s ciljem krađe identiteta. N. B. je pribavio falsifikovani ugovor o kupoprodaji nepokretnosti na teritoriji Novog Sada, falsifikovanu italijansku ličnu kartu, izvode iz matične knjige rođenih i knjige državljana. Osumnjičeni N. B. za tu uslugu je obećao policijskoj službenici J. P. 1.500 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije