SLOBODAN Miljuš (37), osumnjičen da je u petak zverski ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31) u porodičnom stanu u Las Vegasu, razgovarao je sa novinarima lokalne televizije KTNV 13 Action News o detaljima zločina, tvrdeći da mu nije žao što ju je ubio! On je iza rešetaka poručio da nije srećan, ali "šta je tu je". Za FOX5 je potom ispričao da je ubio Zvjezdanu jer je "lagala stalno, i iz osvete njenom ocu"!

Ovaj muškarac, poreklom iz Like, koji već godinama živi i radi u SAD, tereti se da je metalnom bejzbol palicom pretukao ženu, koja je nameravala da se razvede od njega. Novinari koji su pričali sa njim prenose da je njihov stariji sin, koji ima trinaest godina, ušao u stan nakon zločina.


PROČITAJTE JOŠ: DETALjI ZLOČINA U LAS VEGASU: Palicom razbio ženi glavu, pa legao pored nje?

- Kada je policija došla, ništa im nisam rekao - izjavio je Miljuš.

Međutim, na osnovu uvida u policijske izveštaje, tamošnji mediji preneli su šta je osumnjičeni naknadno ispričao detektivima. Ispostavilo se da je dečak došao kući posle škole i zatekao roditelje prekrivene krvlju na krevetu u spavaćoj sobi. Otac mu je onda navodno dao dvadeset dolara i rekao mu da ide! Tinejdžer je otrčao do najbliže benzinske pumpe i odmah pozvao pomoć.

- Miljuš je ispričao da nije mogao da podnese više da ga Zvjezdana vara i da je tog dana kap prelila čašu. Tog dana kada je Zvjezdana ubijena, on je pokušao da je zagrli, a ona ga je navodno odgurnula - prenose američki mediji svoja nezvanična saznanja.

Miljuš je sačekao da dečaci odu u školu, a potom je otišao u prodavnicu po - bejzbol palicu, kuhinjski nož i samolepljivu traku! U drugoj radnji kupio je votku i energetsko piće.

- Posle nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu po glavi dok je ležala na krevetu. Kazao je da je hteo i sebe da ubije, ali da to ipak nije sproveo u delo - navodno su rekli detektivi.

Foto KTNV 13 Action News

Miljuš u razgovoru sa novinarima nije pokazao kajanje, ali emocije su ga preplavile kada je spomenuo sinove.

- Volim svoju decu i nadam se da će biti dobro. Nadam se da će se dobro starati o njima - rekao je uhapšeni i dodao da mu je žao što je sin video krvavi prizor.

Na pitanje novinarke da li brine kakve posledice će to ostaviti po dečaka, odgovorio je - da.

- Od prvog trenutka kada sam uzeo palicu, znao sam da ću je ubiti. Lagala je stalno, o svemu, da mnogo radi. Nikada nije bila kod kuće. Ovo je sve i osveta njenom ocu. Kada bude sve ovo čuo, znaće dobro na šta mislim i šta je uradio - ispričao je Miljuš.

Sestra žrtve, koju su potom pozvali za komentar, kratko je odgovorila da je Miljuš monstrum i da laže, kao i da je njihov otac divan čovek. Ubijena žena trebalo je u sredu da bude sahranjena u Las Vegasu.

Podsetimo, jezivo ubistvo se dogodilo u petak, a policija je dobila poziv u 16.28. Trinaestogodišnji dečak je ispričao da je njegov otac povredio njegovu majku palicom. Ubrzo posle poziva stigao je policijski automobil, pokupio je dete i uputio se na adresu gde je ova porodica živela. Pokucali su na vrata stana, ali niko nije odgovarao. Uspeli su da uđu kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

- Žena je još davala znake života. Pored je bio muškarac, nepovređen, svestan, ali nije reagovao na reči policajaca - prenose tamošnji mediji.

Miljuš je odmah uhapšen, a Zvjezdana je prevezena u bolnicu gde je, nažalost, podlegla povredama.


PROČITAJTE JOŠ: Uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja u Beogradskoj poslovnoj školi /Video/

BILA JE MOTIVISANA I DRUŠTVENA

KOLEGE ubijene žene ispričale su da je Zvjezdana vredno radila i da je bila brižna majka.

- Znali smo da imaju probleme u braku i da je ona pokrenula razvod. Bila je veoma društvena, motivisana i ambiciozna. Obožavala je svoju decu, a ponekad je toliko brinula o njima da bi ih povela i na posao - ispričali su za američke medije njeni prijatelji.