NEVERICA U SOMBORU: Evo šta je prethodilo porodičnoj tragediji Branka i Desimirke Vujčić

J. Bekić

23. 04. 2019. u 18:02

НЕВЕРИЦА У СОМБОРУ: Ево шта је претходило породичној трагедији Бранка и Десимирке Вујчић

Zgrada u kojoj su živeli supružnici Foto J.Bekić

Kako smo saznali, njih dvoje u braku su bili punih 35 godina, ali se nisu slagali. Još se ne zna kada će bračni par biti sahranjen

RODBINA, komšije i prijatelji bračnog para Branka (62) i Desimirke (55) Vujčić, iz Sombora su u šoku i neverici, zbog jučerašnje tagedije, kada je nešto posle podneva, Branko iz pištolja ispalio metak u grudi svoje supruge Desimirke, a zatim pucao u sebe. Tragedija se dogodila u blizini hipodroma u Somboru, između buvljaka i Carinarnice.

Pročitajte još: EPILOG TRAGEDIJE U SOMBORU: Branko Vujčić preminuo nakon što je sebi pucao u glavu

Nesrećne žena je umrla na licu mesta, a Branko je prevezen u bolnici u Somboru, a zatim je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, gde je sinoć i preminuo. Desimirkina rodbina veli da su tela nastradalih na obdukciji, i da još ne znaju kada će biti sahranjeni, ni da li će biti istovremeno na istom groblju.

Kako smo saznali, njih dvoje u braku su bili punih 35 godina, a dece nisu imali. Prema rečima Desimirkinog sestrića Stefana Varge, njegova tetka je nešto više od godinu dana radila u Nemačkoj, gde je čuvala starije osobe, i tako izdržavala teču od njene zarade. Branko nije radio, ali je Desmirka htela da mu nađe neki posao u Nemačkoj. Predlagala mu je da vozi kamion, ali on to nije prihvatio. Nisu se najbolje slagali, pa je ona odlučila da se razvede, jer dece nisu imali, ispričao nam je Stefan.

NIJE BIO NASILAN BRANKO nije pio, niti je ispoljavao nasilje prema supruzi Desimirki. Komšije ovog para pričaju da Branko nije radio, i da je,navodno, sedamestih godina došao sa Korduna. Ovdašnja policija još ispituje sve okolnosti ove jezive smrti Desimirke.

- Svi smo u šoku, i ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Branko je imao svoja dva kamiona - šlepara i prevozio, pšenicu i raznu robu u Srbiji i inostranstvu, ali je ostao bez posla i kamiona. Želeo je svakom da pomogne i nikom se nije zamerio, kaže njegov komšija Miladin.

On veli da se Branko jedno vreme bavio i pčelarstvom, te mu najverovatnije ni to nije išlo, pa je i s tim prekinuo.

- Oboje su bili dobre komšije, vredni, služili su za primer, a ja ne mogu da poverujem da se desila ovakva tragedija da on ubije Desimirku, pa presudi sebi, priča drugi komšija, koji ih je dobro poznavao i družio se sa Vujčićima, ne želeći da mu se pominje ime.


Preminuo Branko Vujčić (62)


Pročitajte još: TRAGEDIJA U SOMBORU: Pucao u suprugu, pa sebi u glavu

Nesrećna žena u nedelju je iz Nemačke na kratko došla u Sombor i Branko je ubio. Kako smo saznali, Vujčići su jedno vreme živeli u kući u Ulici Dušana Staničkova, pa se posle preselili u stan na uglu Ulice Gruje Dedića i Prote Mateja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)