Ašovom ubio majku, tragediji je prethodila svađa (FOTO)

J. D. LjUTIĆ

nedelja, 14. 04. 2019. u 15:13

Ашовом убио мајку, трагедији је претходила свађа (ФОТО)

Miljan se mirno predao policiji / Foto Z. Jovanović

Miljan Z. (31) presudio Bosanki Z. (58), suprug Kosta zatekao jeziv prizor u dvorištu. Komšije nisu mogle ni da naslute šta se događa

U BEOGRADSKOM naselju Kaluđerica u nedelju se dogodio stravičan zločin kada je Miljan Z. (31) ašovom ubio majku Bosanku Z. (58). Zločinu je, kako nezvanično saznajemo, prethodila svađa majke i sina u kući u Ulici Stevana Sinđelića 115, koja se krvavo završila u dvorištu nakon što je Miljan ašovom sa više udaraca po telu i glavi usmrtio majku.

Ubistvo se, kako saznajemo, dogodilo u prepodnevnim satima dok su u kući bili samo njih dvoje. Nešto posle 14 časova kući se vratio Miljanov otac, a Bosankin suprug Kosta, koji je zatekao jeziv prizor u dvorištu. Mirno, kao da ništa nije uradio, pored leša majke bio je Miljan.

Komšije sa kojima smo razgovarali bili su u šoku:

- Sedeo sam u kući i ručao kada sam začuo jauke i dozivanje u pomoć - kaže prvi komšija ove porodice. - Ćerka je izašla napolje i čula komšiju Kostu kako viče "zovite brzo Hitnu i policiju", što je ona i uradila. Tek kasnije smo saznali šta se dogodilo.

PROČITAJTE JOŠ - BIO U NERAČUNLjIVOM STANjU: Majku ubio, a telo bacio 

Svedoče i da su se oni u njihov kraj pre dve-tri godine doselili iz Sombora i da su u njihovom komšiluku živeli kao podstanari.

- Ne znam da li su imali nekih problema, slabo su drugovali s komšilukom. Kosta i Bosanka su fini ljudi, radni, a sina im slabo znamo. Ipak, delovao je pristojno.

Policijski uviđaj je trajao više sati, a Miljan, koji je osumnjičen za ubistvo majke, odmah se predao.

Foto: Z. Jovanović


Nakon što je uhapšen, od komšija smo nezvanično saznali da je Miljan ipak ranije "imao problema sa zakonom", odnosno da je bio "osuđivan za jednu tuču".


Foto: Z. Jovanović


GAZDE U ŠOKU

O TRAGEDIJI koja se dogodila su nedugo posle zločina obavešteni vlasnici kuće u kojoj živi ova porodica. Da je sin ubio majku, vlasnicu kuće, koja živi u Parizu, obavestio je jedan od komšija. Kako saznajemo, oni su šokirani onim što ih je zadesilo.

Komentari (5)

Čika Jova

14.04.2019. 15:40

Ni majka se više ne poštuje, a kamoli lekar, kum, komšija, profesor, sveštenik...

baba Jela

14.04.2019. 16:48

Sta se to desava sa nama kad, sve cesce, neko kidise na najrodjenije i ubija bliznje svoje? Uzasa me kad vidim da se nekome "dopada" ova vest?!

Viki

15.04.2019. 13:52

@Stana Vasic - Nihe ga vaspitala da bude budala ali nije ga vaspitala ni da bude covek. covekV