VEŠTAČENjE dokaza pronađenih na mestu zločina i obdukcija tela po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu pružiće dokaze o tragediji koja se u ovom gradu dogodila u utorak ujutru. Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, kako se ispostavlja, Goran Maćić (57) je presreo Snežanu Maćić (51) u hodniku zgrade u kojoj je živela. Bivšu suprugu je potom usmrtio ubodom u vrat i davljenjem. Njeno telo je ostavio u podrumu, a nedugo zatim obesio se u selu Gorjani.

Poznato je zasad, da se Snežana koja je živela u Ulici Nemanjinoj, zorom uputila na posao. U stanu je ostala rodbina koja je kod nje bila u poseti. Kada se na poslu nije pojavila, Snežanina koleginica a zatim i rodbina, alarmirali su policiju.


PROČITAJTE JOŠ - PORODIČNA TRAGEDIJA U UŽICU: Izbo i zadavio bivšu suprugu, pa se obesio (FOTO)


- Nakon što su primetili tragove krvi u hodniku, Snežaninu šnalu i naočare, policajci su pozvali vatrogasce da otvore vrata podruma. Unutra je pronađeno Snežanino telo - rekao je "Novostima" izvor iz istrage. - Nakon što je ubio Snežanu, Goran je otišao u selo Gorjani, udaljeno desetak kilometara od Užica. Tu je pronađen obešen, nadomak kuće u kojoj od udaje živi njegova ćerka, sa svojom porodicom.


NIJE SPOMINjALA PROBLEME

PRIJATELjICA ubijene žene je ispričala da se Snežana sa Goranom zabavljala još u srednjoj školi. Ona iz prvog braka ima ćerku.

- Kasnije se udala za Gorana, sa kojim je dobila drugu ćerku. Nedavno je dobila i unuče. Puno je pričala o njima, ali nije spominjala svoje probleme - kaže naša sagovornica.