NIKOLINA Banjeglav (38) iz Novih Karlovaca, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju posle 21 čas, na putu Severoistočne radne zone u Inđiji. Ona je ispala iz automobila "mercedes", kojim je upravljao njen momak Nedeljko V. Prema prvim nalazima istrage, utvrđeno je da je vozilo zbog neprilagođene brzine sletelo sa puta a zatim završilo u obližnjoj oranici.

Nikolini nažalost nije bilo spasa, dok je Nedeljko sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezen u Klinički centar Vojvodine.


PROČITAJTE JOŠ:
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Poginula biciklistkinja; Vozač BMW-a posle udesa nije zaustavio automobil

Strašna vest je već ranom zorom u ponedeljak odjeknula u mestu Novi Karlovci kod Inđije. Za porodicu Banjeglav meštani ovog sela imaju samo reči hvale. Predrag, otac nastradale devojke, poznati književnik i vajar, zanemeo je od bola.

- Ninin otac i njena starija sestra Sanja otišli su da uzmu sanduk i obave sve pripreme oko sahrane - na vratima porodičnog doma, za "Novosti", rekla je Jelena Opačić, najbolja prijateljica i kuma nastradale devojke. - Majka Svetlana u velikom je šoku nakon tragedije koja je zadesila i nije u stanju ništa da kaže, kao i srednja sestra Ivana. Ovo je veliki gubitak za porodicu, ali i za mene. Više nemam jednu divnu, milu, dragu, nezamenljivu prijateljicu.

Pročitajte još - TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Poginula biciklistkinja; Vozač BMW-a posle udesa nije zaustavio automobil

Nikolina, koja je bila zaposlena u "Fast fudu" u Inđiji kao portir, radila je i u nedelju, kako kaže njena prijateljica. Smena joj se završila u 18 časova, ali ona ne zna šta se dalje desilo. Meštani koji su se slučajno zatekli nakon saobraćajne nesreće, kažu da je na mestu tragedije bio stravičan prizor.

Predrag Banjeglav, Nikolinin otac, sa njenom slikom

- Ona je ispala iz kola, letela je oko 15 metara. Pokušavali su sa baterijskom lampom da je pronađu. Tek negde jedan sat iza ponoći uspeli su da je identifikuju kada su, valjda, i porodicu obavestili - priča nam jedan mladić iz Novih Karlovaca koji se slučajno zatekao u to vreme, a ne želi da mu spominjemo ime.


PROČITAJTE JOŠ:
Požar u šestospratnici, stanari evakuisani

SAHRANA U SREDU

TELO Nikoline nalazi se u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, i porodica će ga danas preuzeti. Kako se moglo čuti tokom dana, devojku će najverovatnije u sredu ispratiti na večni počinak.