GUBITAK MLADIĆA BEZ POROKA I MANE: Potresan oproštaj od mladog sportiste, nepregledna kolona uplakanih ljudi (FOTO)

S.BABOVIĆ

sreda, 20. 02. 2019. u 17:42

ГУБИТАК МЛАДИЋА БЕЗ ПОРОКА И МАНЕ: Потресан опроштај од младог спортисте, непрегледна колона уплаканих људи (ФОТО)
Oproštaj nije mogao biti potresniji od onog koji su mu zajedno priredili porodica i FK "Juhor", čiji dres je trebalo da ponese u predstojećem prvenstvu

PORODICA, prijatelji i brojni sportisti oprostili su se u sredu od mladog fudbalera Stefana Todorovića(19) iz Obreža,koji je u nedelju naprasno preminuo na prijateljskoj utakmici sa FK "Sloga" u Ćićevcu. Oproštaj nije mogao biti potresniji od onog koji su mu zajedno priredili porodica i FK "Juhor", čiji dres je trebalo da ponese u predstojećem prvenstvu.

Na desetine mladih ispunilo je obreške ulice, obučeni u majicama sa otštampanim Stefanovim likom, brojem 7, koji je nosio Stefanov fudbalski uzor-Ronaldo, i porukom "boli svaki trenutak bez tebe"! Okupljanje ožalošćenih počelo je u dvorištu kuće gde je Stefan živeo sa rođenom tetkom, hraniteljkom, Marijom Belkić i sa njenim ćerkama Majom i Silvanom, do njihove udaje. Ne zna se ko je teže podneo gubitak uzornog mladića bez poroka i mane.

Pročitajte još - TRAGEDIJA NA UTAKMICI U ĆIĆEVCU: Preminuo mladi fudbaler!

- Nikada mi ružnu reč nisi rekao, nikada me nisi uvredio, nisi ni umeo da se posvađaš sa tetkom, sa bilo kim - govorila je uplakana Marija Belkić, koja se nije odvajala od sanduka, od dvorišta kuće sve do tri kilometra udaljenog Novog groblja gde je pokopan fudbaler, pored oca, Dragana.

Reči utehe i saučešća porodici uputio je Stefanov trener, Radiša Jovičić, koji je za "Novosti" rekao da će njegovi igrači celo prvenstvo igrati sa crnom trakom oko ruke.

- Dragi Stefane, pristupio si našem klubu pre samo nedelju dana, svi smo radovali tvom dolasku-rekao je Radiša Jovičić.- Nismo imali vremena ni da se dobro upoznamo.Na prvoj proveri na prijateljskoj utakmici protiv naših prijatelja iz Ćićevca, napustio si nas samo posle 10 minuta.Pre početka izrazio si želju da igraš u špicu i nosiš dres broj 7.Odluka kluba je da ti taj dres poklanjamo na oproštaju i savetujemo sve naredne generacije, da taj broj pripad jednom mladom uzornom sportisti, koji,na žalost, nije više sa nama. Neka ti je večna slava, hvala ti za sve što si učinio za nas i što nisi stigao.

Pročitajte još - OVO JE MLADI FUDBALER KOJI JE PREMINUO NA UTAKMICI: Pokušali smo da mu otvorimo usta, izvučemo jezik, da dođe sebi, stvarno jeste, a onda je izdahnuo

Na sahrani je pročitano i pisamo Stefanove sestre od tetke, Silvane Jeremić.

-Sećam se i pamtiću svaki trenutak koji sam sa tobom provela i onih lepih i onih manje lepih, smeha, suza, radovanja, ludorija,pa čak i svađe s tobom nisu bile svađe, jer ti nisi umeo da izgovoriš pogrdne i ružne reči-napisala je između ostalog Silvana.

FUDBALERI JUHORA NOSILI STEFANOV KOVČEG

"Boli svaki trenutak bez tebe"-oproštajna poruka otštampana na majcama koje su nosili prijatelji talentovanog mladića.

SEĆANjE NA FUDBALERA

U FK "Juhor" iz Obreža planiraju da podignu spomen ploču posvećenu fubdaleru Stefanu Todoroviću i pored toga što je kod njih bio još uvek na probi i praktično, nije ni dobio novu fudbalsku legitimaciju.Fudbalski klubovi iz Kruševca i Rasinskog okruga, ali i šire, kao i fudbalski savezi iz Srbije oglasili su se povodom smrti Stefana Todorovića. Poruke podrške, izjave saučešća porodici i klubu stižu od trenutka kada se ronela vest o nesreći.

OBDUKCIJA

UZROK iznenadne smrti fudbalera Stefana Todorovića trenutno je nepoznat. Rezultati obdukcije nisu stigli na adresu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, rečeno je "Novostima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

unuče,krug dvojke

21.02.2019. 14:38

Konačno jedan izveštaj o mladom i skromnom dečku i njegovoj tetki.Ovo je tuga i bol skromnog osvrta na zalostan kraj tako mladog dečka koji je zeleo da uspe u zivotu.Prekinut na samom početku.To više boli nego sto slika i tekstova.