BRAČNI par Svetlana (46) i Dragan (53) Zolnajić sahranjeni su danas u Subotici na dva odvojena groblja.

Uz zvuke tamburaša, do večne kuće na Bajskom groblju Svetlanu je ispratilo više od dve stotine ljudi. Neutešni pored majčinog odra stajali su Aleksandar, David i Lea, a pored njih i baka Kosana, deda, tetka i mnogobrojna rodbina.

- Nedostajaćeš nam kao ćerka, majka, sestra, veliki prijatelj. Svi smo te ostali željni - rekla je devojka, koja je u ime porodice pročitala govor, posle koga niko nije moga da zadrži suze.

Nekoliko sati kasnije na groblju u Aleksandrovu u porodičnoj grobnici, bez opela sahranjen je Dragan.


PROČITAJTE JOŠ: ISTRAGA SMRTI BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Ubio suprugu, htela je da ga ostavi

Beživotno telo Svetlane Zolnajić pronađeno je u sredu zatrpano u šahti u voćnjaku u kome je radio njen muž Dragan. Pre toga, Dragan je pronađen sa metkom u glavi u podrumu svoga bivšeg šuraka. Istraga zasad ide u pravcu da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu, odnosno da je zbog ljubomore Dragan najpre hicem u grudi upucao Svetlanu, a potom presudio sebi.

Svetlana i Dragan Zolnajić

Porodica i prijatelji još su u šoku.

- Svašta se priča i piše ovih dana. Ono što je jedino sigurno jeste da ova divna deca nisu zaslužila takvu nesreću na svojim leđima - kaže kratko porodični prijatelj. - Svi smo se nadali da će se pojaviti, da će se vratiti zajedno, niko nije mogao ni da nasluti ovako nešto.