IZAŠLA IZ ZADRUGE: Jelena Krunić prisustvovala saslušanju

J. D. LJ.

13. 11. 2018. u 14:29

Klaberka Jelena Krunić izašla je iz rijaliti šoua "Zadruga" kako bi prisustvovala saslušanju svedoka u postupku koji se protiv nje vodi u Trećem Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Beogradu

ИЗАШЛА ИЗ ЗАДРУГЕ: Јелена Крунић присуствовала саслушању

Foto: J. D. LJ.

Klaberka Jelena Krunić izašla je iz rijaliti šoua "Zadruga" kako bi prisustvovala saslušanju svedoka u postupku koji se protiv nje vodi u Trećem Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Beogradu.

Krunićka se tereti da je svojevremeno 2016. godine, kada je učestvovala u "Parovima", fizički nasrnula i pretukla drugu učesnicu, izvesnu Zoricu Dukić, i potom navodno pljunula i Nenada Marinkovića Gastoza.

Pročitajte još - VIDEO: Jelena Krunić izbačena je iz "Zadruge" zbog napada na Nadeždu


Kako "Novosti" nezvaničnno saznaju, Krunićka danas nije morala da izlazi iz rijalitija, a na saslušanju nisu bili ni svedoci, već će oni biti saslušani u narednom periodu u Hrvatskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

ŽORŽ BIZE

15.11.2018. 10:31

@Xon - Čemu to služi, a i ne radi, što bi rekao PROFESOR STAJA pre mnogo godina na kraju svakog Diznijevog crtanog filma. Stvarno neznam, Da li je to zvanje, ime, nadimak?. Objasni mi.

Svašta

13.11.2018. 14:43

o čemu vi pišete, još puštate notifikaciju. užas, strašno, dno dna, smarate, da mi je znati ko odlučuje za šta ide notifikaciju. kakvo novinarstvo

Nbc

13.11.2018. 17:16

Talog isplivao na površinu uprkos svim zakonima fizikei biologije, ili ono beše ipak plivA?