DRUGA ŽRTVA TEŠKOG UDESA: Student iz Varvarina podlegao povredama

S. Babović

13. 11. 2018. u 14:19

Lazar Vesković (19) preminuo nakon tri nedelje borbe u KC Niš posle teškog udesa koji se 20. oktobra dogodio u Ćićevcu, a gde je na licu mesta poginuo taksista Dejan Milosavljević(48)

ДРУГА ЖРТВА ТЕШКОГ УДЕСА: Студент из Варварина подлегао повредама

Foto: Fejsbuk

KRUŠEVAC - STUDENT Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23,30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu, saznaju “Novosti”. Lekari KC tri nedelje borili su se za život brucoša, koji je teško povređen u direktnom sudaru “opel vektre” i “folksvagen pasata”. Kako je saopštila policija u Kruševcu,stravična saobraćajka odigrala se dva sata posle ponoći.

Pročitajte još:
TEŠKE POSLEDICE UDESA U ĆIĆEVCU: Taksista poginuo u trenu


Na licu mesta, poginuo je taksista Dejan Milosavljević-Bas(48).

- Milosavljević je upravljao “folksvagenom”, kretao se iz pravca Varvarina ka Ćićevcu,dok je iz suprotnog pravca išao “opel”, za čijim je volanom bio M.J.(19)iz sela Varvarin, a na mestu suvozača, sada već pokojni mladić - navodi izvor “Novosti”.

-Na žalost, Milosaljeviću nije bilo spasa, poginuo je na licu mesta, dok su vozač i suvozač zadobili teže telesne povrede i najpre prebačeni u Opštu bolnicu u Kruševcu. M. J. je tu zadržan na lečenju, a u Niš je transportovan njegov drug.


Druga žrtva udesa, Lazar Vesković, primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, u teškom stanju, kao životno ugrožen i lekari su se uzdržavali od prognoza.

-Reč je o divnom, vaspitanom i vrednom mladiću, studentu niškog univerziteta, u njegovom Katunu pričaju da je došao tog vikenda kući, jer je slavio slavu, a iz Austrije mu je došao i otac, da bi svi bili na okupu-ispričali su nam nezvanično u selu.

Strašna nesreća prekinula je porodično okupljanje, a zbog udesa, na inače, rizičnijem putu u pravcu lokalne deponije, intervenisale su medicinske ekipe doma zdravlja, i iz Varvarina i iz Ćićevca.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije