HAPŠENJE KOD KRUŠEVCA: Vezao ženu žicom u šumi pa je silovao?

S. Babović

11. 10. 2018. u 20:54

Izvor “Novosti” nezvanično navodi da se sumnja kako je D.T. kolima odvezao nesrećnu ženu do obližnje šume, te da joj je tu vezao žicom ruke

ХАПШЕЊЕ КОД КРУШЕВЦА: Везао жену жицом у шуми па је силовао?

Foto Ilustracija: M. Labudović

KRUŠEVAC - POLICIJA u Kruševcu uhapsila je D.T.(47) iz okoline Ćićevca zbog sumnje da je u sredu ujutro oko 7,30 izvršio krivično delo silovanje u mestu Pojate, u ćićevačkoj opštini. Žrtva je, prema nezvaničnim saznanjima, žena stara 37 godina nadomak Ražnja. Izvor “Novosti” nezvanično navodi da se sumnja kako je D.T. kolima odvezao nesrećnu ženu do obližnje šume, te da joj je tu vezao žicom ruke. Šta se sve tačno dogodilo, još uvek se ispituje.

- Osumnjičeni je uhapšen u toku popodneva - navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Prema prvim informacijama, žrtva radi u jednoj lokalnoj firmi u okolini Ćićevca i napadnuta je prilikom povratka sa posla. Nezvanična saznanja “Novosti” govore da nesrećna žena inače, poslovno sarađuje sa suprugom osumnjičenog napadača. MUP nije izdao saopštenje o ovom događaju.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Boban

11.10.2018. 23:47

Hajde malo dublje u vest. Gde je istraživačko novinarstvo? Da li je D.T. možda "od ranije poznat policiji"? Da li je bivši osuđenik i za koje krivično delo? Da nije možda "povratnik" u toj vrsti kriv. dela? Pitajte meštane Pojata o tome. Guglajte malo, ako ništa drugo.

Pop

12.10.2018. 01:20

@Boban - Koliko sam ja čuo ovo mu je treći put, a pitam se zašto je bio na slobodi?!