Vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca, u kojoj su poginule četiri osobe, priveden je, javila je RTS.

Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu u utorak oko 19 časova došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smera.

U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128", dok su dve osobe povređene.

Tanjugu je u Domu zdravlja Svilajnca potvrđeno da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je reč o muškarcu iz kamioneta.

Direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanović rekao je za RTS da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.

Pročitajte još - HOROR KOD JAGODINE: Stravične slike lančanih sudara; Sedam osoba poginulo, tridesetak povređeno

Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici, dodaje RTS.

"Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju", rekli su ranije u DZ Svilajnac za Tanjug.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji Tanjugu je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

Nesreća se, potvrdio je MUP, dogodila oko 19 časova, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko.


Video: TV Centar