Sanja Papić se neće pojaviti na četrdesetodnevnom pomenu ubijenom suprugu

Novosti online

02. 09. 2018. u 12:11

Bivša misica Sanja Papić (34), udovica advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), izjavila je da nema snage da izađe na grob svog supruga na beogradskom Novom groblju

Сања Папић се неће појавити на четрдесетодневном помену убијеном супругу

instagram.com/misssanjapapic

Bivša misica Sanja Papić (34), udovica advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), izjavila je da nema snage da izađe na grob svog supruga na beogradskom Novom groblju i da to neće uraditi ni kada budu davali četrdesetodnevni pomen.

- Nemam snage da izlazim. Samo ćemo 6. septembra dati čitulju - rekla je Sanja Papić .


Otkad joj je suprug ubijen pre nešto više od mesec dana, Sanja Papić se povukla iz javnosti. Stefan Ašanin, njen prijatelj i jedan od budućih učesnika rijaliti programa "Zadruge 2“, otkrio je za medije kako Sanja podnosi gubitak supruga.


To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o "Zadruzi“, da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotrajno. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Veoma je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentarisao - rekao je Ašanin u intervjuu za „Pink.rs“.


Ašanin je rekao da je to vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo da dublje zadire u tu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevniji projekat u regionu.

Dragoslav Miše Ognjanović i Sanja Papić / instagram.com/misssanjapapic

Mišina druga supruga, bivša "Plejbojeva zečica“ Natalija Mihić (36), sa kojom ima sina starog devet godina, takođe ne izlazi u javnost. Ona je bila na sahrani, a nakon njegove smrti napisala je da mu je sve oprošteno.


U međuvremenu, Mišin sin Petar (26), koga ima iz prvog braka sa suprugom Ninom, dobio je obezbeđenje, na lični zahtev. On je bio sa ocem kada je ubijen u Novom Beogradu.

(Alo!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Niko

02.09.2018. 13:47

ako je bio advokát sto je branio ubice i slicno..to moze biti mozda i osvěta neke porodice

N...N....

02.09.2018. 14:45

E koliko se tragedija dogode u Srbiji pa niko nista ne pise. Ljudi ostaju bez dece na tragican nacin. Meni je zao svakog ko je ovako nastradao ali . . . .

Borba

02.09.2018. 22:12

Ne znam kako ne moze da izadje na groblje? Ne bih zelela da opterecujem citaoce, ali dugogodisnju mucnu situaciju smo svi u porodici imali da je tesko i pomisliti. Smrt, pa smrt, pa glupost za gluposcu, na kraju smo jedva preziveli od teskokg udesa! Draga moja, to je zivot. Nisu bajke, piste i skupi pokloni. Sve dok se ne suoci covek sa bolim i gubitkom, i ne vidi zivot sa druge strane, nece ici dalje. Dignii se i hodaj, kako? Tako, nije lako, ali se uspravi i napred.