IVAN MARINKOVIĆ SE OGLASIO: Kokain nije moj!

Novosti online

nedelja, 05. 08. 2018. u 17:16

ИВАН МАРИНКОВИЋ СЕ ОГЛАСИО: Кокаин није мој!

Foto: Printskrin TV Hepi

U pojedinim medijima pojavila se vest da je Ivan Marinković navodno priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina
U pojedinim medijima pojavila se vest da je Ivan Marinković navodno priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina. U međuvremenu, oglasio se bivši muž Goce Tržan.


- Zbog nastale situacije, imam obavezu i ljudsku i moralnu da se oglasim jer ne želim da dajem pojedinačne izjave za medije, pošto svakako znaju da napišu dosta neistina... Naime,i kada nije moje,moje je. Neko sigurno zna istinu,a to nisam ja. Sa puno ljudi sam prethodnih dana bio u kontaktu, vozio i poznate i nepoznate... Da li su mi oni prijatelji ili ne!? Da li je sve slučajnost ili nečija namera zbog koje ja sada ispaštam? Dovoljno se o meni zna, i sve sam o sebi već rekao, ali ne želim da me u životu prati nešto sto nisam ja... upravo čitam knjigu "Bez krivnje krivi"... - napisao je Ivan na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Bata Mika

05.08.2018. 18:00

neki drugi narkoman ostavio ili zaboravio drogu u kolima. E dečko moj da si lažov to nije tajna ali sad si mnogo bezobrazan. Hoće to I kuca ostavi slaninicu drugome

Miki

05.08.2018. 18:08

Mislim da "zvezde"estrade ,učesnici rejalitija treba da se preispitaju skim ulaze u vezu ai još gore ako zasnivaju bračnu zajednicu.Doduše bračna zajednica više nije svetinja?

Naivni Gedža

05.08.2018. 18:25

Kakvi zluradi komentari prema nekome ko čita knjige. Nas članove biblioteke niko ne voli. Stalno nam podmeću.