Osumnjičenom transvestitu pritvor do 3 meseca za ubistvo mladića u Zemunu

Tanjug

11. 07. 2018. u 14:05

U Višem javnom tužilaštvu Beogradu danas je saslušan G.A. (34) povodom sumnji da je u nedelju uveče nožem na smrt izbo nožem Marka Radovića (24) u Zemunu

Осумњиченом трансвеститу притвор до 3 месеца за убиство младића у Земуну

Stan u kome je živeo Marko Radović/Foto: P.Milošević

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca prema G.A. (34) iz Beograda koji se sumnjiči da je u nedelju uveče nožem na smrt izbo nožem Marka Radovića (24) u Zemunu.

PROČITAJTE I: Voleo je Marka, ubio ga je u samoodbrani

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor zbog zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog načina i težine posledica krivičnog dela koji su doveli uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu da izjave žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković.

G.A. se tereti za krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Mediji su preneli da je G.A. travestit i da je sa ubijenim mladićem bio u vezi.

Sumnjiči se da je Marka Radovića (24) ubio ispred njegovog stana u Ševinoj ulici, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, ali ga je već u ponedeljak policija pronašla i uhapsila.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije