Prihvaćen sporazum: Fido osuđen uslovno

J. D. Lj.

29. 05. 2018. u 12:41

Прихваћен споразум: Фидо oсуђен условно
Branko Filipović Fido osuđen je na godinu i šest meseci zatvora, uslovno na četiri godine, zboh nanošenja teških telesnih Predragu Daniloviću

Branko Filipović Fido, koji je početkom maja sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom u Beogradu o priznanju krivice, osuđen je danas na godinu i šest meseci zatvora, uslovno na četiri godine, zboh nanošenja teških telesnih povreda svom prijatelju, bivšem košarkašu Predragu Daniloviću.

PROČITAJTE JOŠ - NOVOSTI SAZNAJU: Fido priznao napad na Danilovića

Viši sud u Beogradu prihvatio je sporazum koji je Fido prethodno napravio sa Tužilaštvom i danas izrekao prvostepenu presudu.

Podsetimo, Filipović je optužen da je u maju 2013. godine u svom restoranu “Kafanica” u Beogradu posle verbalnog sukoba teško povredio nožem svog dugogodišnjeg prijatelja, bivšeg košarkaša Predraga Danilovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Jeremija

29.05.2018. 14:18

@Stojan - Nije ga izbo već zveknuo pepeljarom. A i jest mu prijatelj, nema šta. Sutra će pisati: Poznat policiji. Pravosuđe je rak-rana države.

iz glave

30.05.2018. 06:49

@Stojan - izbodeš Srbina, dobiješ uslovnu...da je izboden neko iz zaštićenih vrsta, nvo, ambasadori, pola ministara i pola vlasti, opozicija, svi mediji bi siktali 20g

gorce

29.05.2018. 18:04

Odlično onda i drugi sudovi neka se rukovode ovom presudom i neka za Teške tel.povrede izriču uslovne kazne. Bravo ....Zašto zamajavanje toliko godina,angažovanje tužioca,policije,lekara i dr. kada su oni stari drugari....

stalker

30.05.2018. 09:37

Tu skoro pročitah kolike su kazne za ubijanje životinja ,na primer ako slučajno zgazite mrava kazna je 40 000 g , za goluba je to 50 000d ! Svi su izgleda zakonom zaštićeni osim čoveka , za teške telesne povrede pa čak i za ubistva se izriču uslovne kazne . Sramota !