Pretukli mladića pa mu gasili cigarete po telu

J. Ć.

petak, 18. 05. 2018. u 10:28

Претукли младића па му гасили цигарете по телу

Policijska uprava u Nišu Foto D. Alihodžić

Uhapšena dva mladića U NIŠU zbog napada na šesnaestogodišnjaka. Hteli da iznude 600 evra i dragocenosti koje je navodno ukrao

NIŠKA policija, kako saznajemo, uhapsila je N. M. (20) i N. K. (19), zbog sumnje da su od jednog šesnaestogodišnjaka pokušavali da iznude više od 600 evra i dragocenosti koje je on navodno ukrao. Pritom, kako se sumnja, naneli su mu telesne povrede, svlačili ga i gasili cigarete po njemu.

Pročitajte još: Osumnjičen da je više puta silovao ćerku

Uhapšeni mladići su, prema nezvaničnim informacijama, tukli šesnaestogodišnjaka zahtevajući od njega da sa njima podeli sve što je imao kod sebe. Osumnjičeni za iznudu su privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu, koje je predložilo da im se odredi pritvor.

- U OTJ su saslušani N. M. i N. K. iz Niša, kojima se stavlja na teret da su kao saizvršioci izvršili krivično delo iznude, tako što su fizičkom silom i pretnjom tražili od maloletnog lica da im preda novac u iznosu od 410 evra, gornji deo trenerke i majicu, kao i dodatnih 200 evra - kažu u tužilaštvu za "Novosti".

Pročitajte još: UŽAS U BEČEJU: Dečaci tukli staricu pa slikali selfije!

- Posle saslušanja postupajući zamenik je doneo predlog da im se odredi pritvor u trajanju od 30 dana zbog toga što smatra da postoje osobite okolnosti da bi mogli da ometaju postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom roku ponoviti krivično delo.