NOVA TRAGEDIJA NA NAŠEM AERODROMU: Turski avion vanredno sleteo, putnik ipak preminuo!

Tanjug

29. 04. 2018. u 13:06

Putnik aviona "erbas A320" kompanije "Turkiš erlajns", koji je sa leta Frankfurt-Istanbul vanredno danas sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu

НОВА ТРАГЕДИЈА НА НАШЕМ АЕРОДРОМУ: Турски авион ванредно слетео, путник ипак преминуо!

Putnik aviona "erbas A320" kompanije "Turkiš erlajns", koji je sa leta Frankfurt-Istanbul vanredno danas sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, preminuo je uprkos ukazanoj lekarskoj pomoći, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

U Hitnoj pomoć su rekli Tanjugu da su primili poziv u 10.45 zbog putnika koji je imao bol u grudima i otežano disanje, da je aerodromska lekarska pomoć obavila reanimaciju, ali da je Hitna pomoć samo mogla da konstatuje smrt.

Avion "Turkiš erlajnsa" je danas u 10.56 časova sleteo na beogradski aerodrom i to je tokom vikenda bilo treće vanredno sletanje aviona na aerodrom "Nikola Tesla".

Kako je prethodno saopštio aerodrom, ekipa Hitne pomoći j e intervenisala, a u avionu je bilo 120 putnika.

Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama. Profesionalna i brza reakcija aerodromskih ekipa razlog je sve češćeg izbora beogradskog aerodroma za prinudno sletanje, navedeno je u saopštenju.

U subotu je avion tipa "boing 737-783" skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger-Hanija prinudno sleteo na aerodrom Nikola Tesla, u 8.42 sata, zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć, a prethodno je u u 6.36 sati sleteo avion tipa "erbas A350-900" kompanije "Tai ervejz", koji je saobraćao na relaciji Bangkonk-Milano zbog toga što je jednom putniku pozlilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Патриота

29.04.2018. 14:24

ЛОШ, УЖАСАН наслов, није трагедија на нашем аеродрому, него на лету изнад наше земље, а сад што је наш аеродром од најближих међу најбоље опремљеним то је разлог што се у таквим ситуацијама бира Београд а не Подгорица, Сарајево...

Deda Radovan i Kompanija

29.04.2018. 14:27

Izgleda da je nas aerodrom u Beogradu posta vrata za "onaj svet". Svi dodju do aerodroma i tu zavrsavaju svoju pricu.

Bojan

29.04.2018. 19:08

Sramota da je ovog novinara koji je napisao ovako degradirajuci naslov. Nas aerodrom je pokusao pruziti pomoc coveku, voleo bih znati sta je tu gospodin novinar video lose za ovakav naslov??? sramota sta sve svrljate za malo tiraza... rodjenu majku bi prodali...