Suđenje za napad na Danilovića: Niko iz Kafanice nije video nož

J. D. Lj.

26. 02. 2018. u 21:33

Суђење за напад на Даниловића: Нико из Кафанице није видео нож
Suđenje Branku Filipoviću Fidu za pokušaj ubistva Predraga Danilovića 2013. godine: Svi svedoci potvrdili da su se prijatelji fizički sukobili, ali niko nije video nož ni kod jednog od njih

NA jdanašnjem, ponovljenom suđenju Branku Filipoviću Fidu, koji je optužen da je 18. maja 2013. pokušao da ubije svog kuma i u to vreme predsednika KK Partizan Predraga Danilovića, u restoranu "Kafanica" (na slici) u Košutnjaku, saslušana su četiri svedoka - šanker, menadžer i čistačica iz kafane, kao i jedan od policajaca koji je bio na intervenciji posle incidenta.

Šanker Nikola Dedić tvrdi da su Danilović i Filipović bili u "Kafanici" sa društvom i da su, samo njih dvojica, popili te večeri nekoliko flaša "čivasa". On ne zna zbog čega su se prijatelji najpre verbalno, a potom i fizički sukobili. Danilović je, navodno, Filipovića udarao rukama po telu, a zatim i stolicom po glavi, a ovaj mu je uzvratio udarajući ga pesnicama, te su obojica bili krvavi. Nož, međutim, tvrdi svedok, nije video ni kod jednog od njih.


PROČITAJTE JOŠ:
Uhvaćeni višestruki provalnici, dvojica maloletnici

Gotovo identične iskaze dali su i ostali svedoci, koji kažu da je zaposlenima bilo "više nego čudno" to što se dogodilo, jer su Filipović i Danilović bili "mnogo dobri".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije