NOVOSAĐANIN Zoran G. (45) uhapšen je u petak zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Marijanu G. (39), tako što ju je, u noći između četvrtka i petka, gurnuo sa Mosta slobode u Dunav. Zločinu je navodno prethodila svađa bračnog para, a telo nesrećne žene nije pronađeno do kasnih večernjih sati.


Pročitajte još - Devojka skočila sa Plavog mosta, vozači zaobilazili telo!


Četrdesetpetogodišnjak je, kako saznajemo, u petak oko 1.15 prijavio da je Marijana skočila s mosta u reku i da je nestala u ledenim talasima. Policija i ronioci žandarmerije su ceo dan pretraživali reku kod Mosta slobode, ali telo nije pronađeno.

Supružnici su, prema nezvaničnim saznanjima, bili u automobilu i kretali su se Mostom slobode iz pravca Sremske Kamenice ka gradu. Između njih je u automobilu navodno došlo do svađe, a onda je žena, kada su se našli otprilike na sredini mosta, suprugu rekla da zaustavi automobil. Zoran je stao, ona je izašla iz kola i pod nerazjašnjenim okolnostima se našla u Dunavu, posle čega je on odmah pozvao policiju i rekao šta se dogodilo.

Operativci su ubrzo stigli na Most slobode i na obalu, ali telo žene nisu našli. U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu nam je potvrđeno da je muškarcu starosti 45 godina određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio ubistvo svoje supruge.

- Osumnjičeni će u tom roku biti priveden na saslušanje - rečeno nam je u VJT.


NEMA PRIJAVA ZA NASILjE

POVODOM ovog slučaja u novosadskoj policiji u petak nisu mogli da daju bilo kakve informacije, osim da rade na rasvetljavanju svih okolnosti događaja.

Prema nezvaničnim saznanjima, nema podataka da je u ovoj porodici ranije bilo prijava za nasilje.