TEŽAK UDES NA IBARSKOJ: Poginuo vozač „audija“ (FOTO)

G.Ć.

subota, 16. 12. 2017. u 14:35

ТЕЖАК УДЕС НА ИБАРСКОЈ: Погинуо возач „аудија“ (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

U saobraćajnom udesu automobila i kamiona koji se dogodio, oko 11.45, u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, poginuo je pedesetogodišnji vozač „audija“
KRALjEVO – U saobraćajnom udesu automobila i kamiona koji se dogodio, oko 11.45, u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, poginuo je pedesetogodišnji vozač „audija“ iz obližnjeg Tavnika, dok su dve osobe lakše povređene.

Kako saznajemo, krećući se iz prvca Kraljeva ka Preljini, „audi“ kraljevačke registracije, pod još nerazjašnjenim okolnostima direktno se sudario sa kamionom užičke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Od zadobijenih povreda vozač „audija“ na mestu je preminuo. Vozač kamiona je lakše povređen, kao i njegov suvozač koji je preventivno prebačen u kraljevačku Opštu bolnicu.

Zbog sudara, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u potpunom prekidu, a teretna vozila upućivana su na alternativne saobraćajnice. Uviđaj su obavili pripadnici kraljevačke saobraćajne policije i nadležnog tužilaštva posle čije će istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije