UDES U NIŠU: Vatrogasci iz smrskanog “golfa” izvlačili vozača

J.Ć.

30. 10. 2017. u 00:22

Tri osobe su povređene u teškoj saobraćanoj nezgodi koja se dogodila u nedelju nešto posle 21 sat na putu od Prve Kutine ka Nišu

УДЕС У НИШУ: Ватрогасци из смрсканог “голфа” извлачили возача

Foto J. Ć.

Niš-Tri osobe su povređene u teškoj saobraćanoj nezgodi koja se dogodila u nedelju nešto posle 21 sat na putu od Prve Kutine ka Nišu, kada je vozač „golfa“ jureći prema gradu, izleteo sa klizavog kolovoza i udario u parkirani kombi, prevrnuo ga, a potom se zakucao u banderu.

Kako „Novosti“ saznaju, u vozilu su bila tri mladića, a vozilom je upravljao Ivan N.

Hitna pomoć izvukla je i odmah prevezla u Urgentni centar dvojicu saputnika, dok su vozača vatrogasci i lekari druge ekipe Hitne pomoći izvukli tek posle pola sata. Već na licu mesta on je imao vidne povrede glave koje su mu previjene dok su ga izvlačili, ali se ne isključuje mogućnost da ima i povrede ekstremiteta jer je bio pritisnut volanom i noge su mu bile zarobljene motorom koji je probio kabinu.

Prema rečima očevidaca “golf” je jurio velikom brzinom prema gradu niz Kutinsko brdo pa je na klizavom kolovozu izgubio kontrolu u blagoj krivini i izleteo na trotoar. U toku je uviđaj kojim će policija utvrditi tačan uzrok ove nesreće.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije