Glumica Ivana Panzalović na kućnom lečenju

E. H.

13. 09. 2017. u 21:41

Ivana Panzalović (30) se oporavila posle operacije i danas napustila Vojnomedicinsku akademiju. Bila lakše povređena, jer joj je metak, na sreću, samo okrznuo glavu

Глумица Ивана Панзаловић на кућном лечењу

foto V.Danilov

GLUMICA Ivana Panzalović (30), kojoj je prema dosadašnjim informacijama, u glavu upucao njen verenik, hirurg Srđan Cvetanović (59), pa zatim izvršio samoubistvo, puštena je danas na kućno lečenje.

Ona je Vojnomedicinsku akademiju napustila u ranim jutarnjim časovima, samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo na Vojnomedicinskoj akademiji gde je glumica lečena, ona se oporavila od povrede i operacije i u stabilnom stanju je otišla kući. Panzalovićeva je bila lakše povređena, jer joj je metak samo okrznuo glavu. Međutim, njoj se formirao hematom, pa je istog dana operisana.

Tragedija se dogodila pre sedam dana sati u Ulici Koste Racina na Dedinju, posle rasprave između Panzalovićeve i Cvetanovića koja je počela još oko dva sata posle ponoći. Ona je pozvala policiju jer ju je verenik jurio nožem po stanu, međutim, dok je policija došla, pokojni hirurg je izvadio pištolj i upucao glumicu u glavu, a zatim je, misleći da je mrtva, izvršio samoubistvo.

Srećom, rana koju je zadobila Ivana Panzalović nije bila fatalna, iako su, prema njenim rečima, milimetri odučivali o njenom životu. Utvrđeno je da su oboje u trenutku krvavog obračuna imali alkohola u krvi, ali će tek posle kompletne istrage biti jasno da li je kapljica više pomutila razum lekaru ili je reč o zločinu zbog ljubomore. Inače, parafinska rukavica pokazala je već prvog dana istrage da je iz pištolja pucao samo Cvetanović.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Кипераш

14.09.2017. 06:35

@Thug Lajfer De La Semaine - Мислиш, сумњива ти глумица?!

Gogi

13.09.2017. 22:16

Sta ces sa covjekom generacija tvoga oca?Kao Nina i Branislav Lecic!Nemoze se protiv prirode!oprostila su mu sto je pucao u tebe,zato sto nije ziv,inace bi ga tuzila,i po novinama ispljuvala.Balkanska pravila!

Mila

13.09.2017. 23:20

...ja ne bih tako lako "delila uloge" u ovom trileru...KO je ubica,a KO je žrtva saznaćemo kada saopšte rezultate barutne rukavice,ugla pucanja u glumičinu glavu...vojni istražni sudija,nadam se,nije zaboravio da odradi istragu kako treba...a dotle su sve samo priče i nagađanja...

Renaldo

14.09.2017. 00:16

Terala je hirove Sa Doktorom dok nije Isterala zlo . Velika steta Za izgubljenog Doktora I njegovu decu. Steta Za Tebe Ivana stosi Se Upustila u takvu Krvavu Avanturu jer Se pokazalo da Pokojnog nisi ni Volela samo si my Zivot Unistila.

Mirko

14.09.2017. 00:56

Mila, procitaj poslednju recenicu u kojoj jasno stoji da je parafinskom rukavicom vec utvrdjeno da je samo on pucao iz pistolja. Uz tu cinjenicu, sve ostalo postaje manje vise nebitno u ovoj istrazi.