NAPAD U IGRAONICI: Ranjeni ne sarađuju sa policijom

LJ. PRERADOVIĆ

21. 08. 2017. u 22:06

Određen pritvor Novosađaninu D. V. (26) osumnjičenom da je pištoljem upucao dvojicu sugrađana. I uhapšeni i žrtve su od ranije poznati policiji po velikom broju krivičnih dela

НАПАД У ИГРАОНИЦИ: Рањени не сарађују са полицијом

Uviđaj ispred igraonice u Novom Sadu

NOVOSAĐANINU D. V. (26), osumnjičenom da je u subotu uveče ranio sugrađane Milutina M. (20) i Denisa B. (19) u ponedeljak je saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Sadu, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za nanošenje teških i lakih povreda i nedozvoljeno oružje.

Zbog čega je između grupe Novosađana došlo do svađe, a zatim i tuče u jednoj kompjuterskoj igraonici u Bulevaru kneza Miloša u Novom naselju, tek treba da se utvrdi, jer akteri pesničenja koje je prethodilo pucnjavi nisu hteli da sarađuju sa policijom i o tome govore. Motiv se zasad samo naslućuje, a kako se veruje, do prepirke u igraonici nije došlo zbog igrica. Inače, i osumnjičeni i povređeni su od ranije poznati policiji.

Dvadesetšestogodišnjaku su, kako saznajemo nezvanično, ranije pisane prijave zbog razbojništva, droge, teške krađe, nanošenja teških povreda i još nekih krivičnih dela. I obojica povređenih su poznati po nasilničkom ponašanju, a dovodili su se i u vezu sa drogom.

Milutin M. i Denis B. imaju povrede stopala, i dalje se nalaze na Klinici za ortpediju Kliničkog centra "Vojvodina", a njihovo zdravstveno stanje je stabilno, rečeno nam je u ponedeljak u ovoj zdravstvenoj ustanovi.


BIO POVREĐEN MAČETOM

MILUTIN M. je kao šesnaestogodišnjak, septembra 2013. godine, bio povređen u Ulici Miše Dimitrijevića u novosadskom naselju Grbavica. U obračunu dve grupe u kojem je sevalo hladno oružje, Milutinu M. je maloletnik, tada sedamnaestogodišnjak, mačetom naneo teške povrede, isekavši ga po telu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

mita

22.08.2017. 05:09

"...i jos nekih krivicnih dela..." hahaha u sta se ova drzava pretvorila. Krimosi vladaju Novim Sadom i drugim gradovima. Op trt doktore al' je bezbeno.

nismo mi

22.08.2017. 08:54

kako bi meni priznali posle 15 minuta.policija postala mnogo mekana. ne bih ih mučio ako na to mislite, ima suptilnijih metoda