Albanac nožem „tražio“ srce!

J. J. BALJAK

21. 08. 2017. u 12:05

Bela Crkva oplakuje Pericu Gavrilovića. Ubica u društvu devojaka iz Srbije

Албанац ножем „тражио“ срце!

Žrtva: Perica Gavrilović / Foto Fejsbuk

Bio je krupan čovek, ali je imao blagu narav. Nema kome nije pomogao. Nije imao prijavu ni za nepropisno parkiranje, a kamoli za nešto veće. Tragično je što je takav čovek svirepo ubijen i to zbog banalnosti.

Ovako su u nedelju u neverici govorili Belocrkvani o svom sugrađaninu Perici Gavriloviću (37), koji je u subotu oko 4.30 ujutru ubijen nasred ulice u Beču.

Prema njihovim saznanjima, koja su dobili od svojih rođaka, očevidaca ovog zločina, do tragedije je došlo u neposrednoj blizini kafića "Spejs bar laundž", koji je Gavrilović držao sa još dvojicom prijatelja. On i konobar, 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, kobnog jutra su zajedno izašli iz kafića i krenuli kući izuzetno prometnom ulicom Otakringer štrase, gde su naišli na trojicu Albanaca i dve devojke, navodno srpske državljanke. Posle kraće rasprave, jedan Albanac je izvadio nož i zario sečivo konobaru u stomak, dok je Gavrilovića ubo direktno u srce.

Gavrilović je u Beču živeo skoro dve decenije. NJegovi roditelji, koji su u rodnom Jasenovu, selu kod Bele Crkve, držali kafanu, mnogo ranije su se preselili u austrijsku prestonicu. On im se pridružio kada je završio Srednju tehničku školu.


IDENTIFIKOVAN UBICA

NEZVANIČNO saznajemo da je austrijska policija, na osnovu snimaka sigurnosnih kamera sa nekoliko ugostiteljskih objekata u Otakringer štrase, gde se nalazi i "Spejs bar laundž", identifikovala ubicu, koji je u bekstvu. Navodno se radi o Albancu sa srpskim državljanstvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)