UMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Izvukao ženu i decu iz automobila koji je upao u reku

M. P.

16. 07. 2017. u 23:25

Putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz sela Grkinja sleteo je sa puta i završio u Kutinskoj reci u nedelju oko 19 časova i na putu od Gadžinog Hana prema Nišu, između sela Lazarevo selo i Prva Kutina

УМАЛО ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА: Извукао жену и децу из аутомобила који је упао у реку

Mesto nesreće
Foto: M. Petković

Niš Putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz sela Grkinja sleteo je sa puta i završio u Kutinskoj reci u nedelju oko 19 časova i na putu od Gadžinog Hana prema Nišu, između sela Lazarevo selo i Prva Kutina. U automobilu je pored vozača Zorana bila njegova supruga i njihova dva deteta stara 11 i 13 godina. Deca su zadobila lakše telesne povrede, a supruga vozača hematom na glavi.

Automobil je sleteo je sa kolovoza i preko njive sleteo u Kutinsku reku. Automobil se prevrnuo i zaustavio na krovu. Zoran N. je uspeo da izađe iz vozila i izvuče suprugu i decu pre nego što je voda prodrla u automobil.

Hitna pomoć iz Niša stigla je za desetak minuta. Povređenog vozača je lekar pregledao na licu mesta i on je ostao zbog uviđaja.

- Žena je zbog povreda na glavi prebačena na Neurohirurgiju, a deca na Dečiju Hiruršku i ortopedsku kliniku. Prema prvim procenama nalaze se van životne opasnosti, rekla je lekar Hitne pomoći doktorka Verica Božić.

Uzrok udesa utvrđuje policija.

U trenutku dok se čekala uviđajna ekipa, uprkos policijskom obezbeđenju, u blizini ove saobraćajne nezgode sudarila su se dva putnička automobila jer njihovi vozač nisu blagovremeno primetili policijsko vozilo sa upaljenom rotacijom. Srećom u ovom udesu pričinjena je samo materijalna šteta.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije