TUGA U NIŠU: U belom kovčegu sahranjen ubijeni tinejdžer, Jelena ne može da prežali brata

M. P.

14. 06. 2017. u 21:13

ТУГА У НИШУ: У белом ковчегу сахрањен убијени тинејџер, Јелена не може да прежали брата

Foto Milan Petković

Prijatelji i rodbina se oprostili od Ivana Lilića, koga je petnaestogodišnji T. M. ubio u ponedeljak Prijatelji i rodbina se oprostili od Ivana Lilića, koga je petnaestogodišnji T. M. ubio u ponedeljak

NA Novom groblju u Nišu u belom kovčegu sahranjen je Ivan Lilić (18) koji je ubijen u ponedeljak. Više stotina ljudi u tužnoj povorci, u kojoj je najviše bilo đaka Mašinske škole u Nišu, oprostilo se od pokojnog mladića. Roditelji ubijenog tinejdžera Ljubiša i Bojana još su u šoku i neverici šta se dogodilo. Tragedija je najteže pogodila Ivanovu stariju sestru Jelenu (23) koja ne može da prežali gubitak brata.

Dečak T. M. koji je ubio Lilića, iako ima samo 15 godina, odranije je poznat policiji. On je priznao zločin i policajce odveo do mesta gde je sakrio nož kojim je počinio zločin. Policajce i istražitelje, kako saznajemo, šokirala je svirepost maloletnog dečaka. Otkriven je zahvaljujući Ivanovom telefonu i njihovoj prepisci pre ubistva. Iz izvora bliskih policiji saznali smo da su novac i droga mogući uzrok sukoba tinejdžera. Prilikom policijske racije kod Ivana Lilića je pre nekoliko meseci pronađena marihuana. Zbog posedovanja narkotika bio je priveden i protiv njega je podneta krivična prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije