Poznanici: Mislimo da se slučajno ubio, bio je sportista, odličan đak iz bogate niške porodice

M. P.

20. 05. 2017. u 17:02

Познаници: Мислимо да се случајно убио, био је спортиста, одличан ђак из богате нишке породице

Foto:M.P

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih policiji, tinejdžer je na spratu kuće pucao očevim pištoljem sebi u slepoočnicu

Sedamnaestogodišnji Nišlija Đ.S. preminuo je oko 19 sati na Klinici za Neurohirurgiju od zadobijenih povreda kada je pucao sebi u glavu. Tragedija se dogodila u Kubanskoj ulici u niškom naselju Durlan oko 16 časova. Kada je nakon prijave porodice nastradalog na lice mesta stigla ekipa Hitne pomoći, tinejdžer je davao znakove života. Sa teškim povredama opasnim po život mladić je prevezen na Kliniku za neurohirurgiju. Mladić je disao, ali nije bio pri svesti. Imao je teške povrede i lekari nisu uspeli i pored brojnih pokušaja reanimacije da mu sačuvaju život.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih policiji, tinejdžer je pucao očevim pištoljem sebi u slepoočnicu na spratu kuće. Tom prilikom bio je sam u sobi. Pucanj su čuli i prvi mu pritekli u pomoć stric i deda koji su ga našli u lokvi krvi i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Istražni organi ne ostavljaju ni delić sumnje da je u pitanju pokušaj samoubistva.

Komšije povređenog mladića ne znaju šta bi mogao da bude motiv pokušaja samoubistva. Poznanici nastradalog tinejdžera iz obližnje ulice Solunskih ratnika ubeđeni su da se dete igralo očevim pištoljem i da je oružje slučajno opalilo. Kažu da se radi o uglednoj i imućnoj porodici. Đ.S. je sportista, odličan đak - gimnazijalac, sin poznatih niških lekara. Poznanici povređenog dečaka su nam rekli da ima mlađeg brata.

Niška policija i Hitna pomoć demantuju vesti koje su se pojavile u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da su pronađena dva leša u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

M

20.05.2017. 23:07

Boze, spasi izgubljene duse :´((... Saucesce ozaloscenima, a psihopate kojima se dopada ova vest nadam se da poicija ima u evidenciji.

Nislija

20.05.2017. 23:10

Saucesce divnoj porodici predivnih ljudi. Ovo je ogromna tragedija za ceo Nis. Hvala Bogu da pored silnih tabloida imamo i jedan ozbiljan medij poput Novosti. Ovakvi tekstovi su dokaz zasto Novosti moraju da opstanu. Dok tabloidi celog dana pisu neistine i gluposti, Vama moze da se veruje. Poznajem porodicu i ovo sto je napisano je ozbiljno, odmereno i istinito. Jedini ste po pitanju danasnje tragedije izvestavali istinito.