Nada Bodrožić poginula u udesu

Lj.P.

06. 03. 2017. u 11:44

Нада Бодрожић погинула у удесу

Nastradala Nada Bodrožić ,Mesto pogibije Nade Bodrožić kod Čeneja ,Fozet D. Dozet

Na putu Sirig - Novi Sad, u ponedeljak ujutru, pronađen prevrnut automobil bivše poslanice Skupštine Vojvodine. Vraćala se sa groba ćerke Ivane, koja je pod sumnjivim okolnostima umrla 2014. u "Hajatu"

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na putu Sirig - Novi Sad, kod Čeneja, poginula je Nada Bodrožić (54) iz Novog Sada, poslanica u Skupštini Vojvodine u prošlom sazivu. Tačno vreme kada se nesreća dogodila zasad nije poznato, a njen automobil "pežo 307", prevrnut na krov, pronašla je pored puta u ponedeljak ujutru oko 6.30 ćerka poznanika nesrećne žene.

Inače, Nada je majka Ivane Bodrožić, čije je beživotno telo pronađeno 2014. godine u sobi beogradskog hotela "Hajat". Nesrećna žena je otišla da poseti grob svoje ćerke u Sirigu, posle čega je svratila kod prijatelja. Po svemu sudeći, saobraćajna nesreća se desila posle 21 čas, jer je, kako kažu njeni poznanici, tada krenula iz Siriga za Novi Sad.

Kada je ćerka Nadinog poznanika videla prevrnut automobil, pozvala je oca i obavestila ga šta se desilo.

- Za desetak minuta sam bio tamo - prepričava nam M. Š., poznanik tragično nastradale žene. - Prepoznao sam njen automobil i posumnjao da je možda ona. A onda sam izvadio dokumenta i pročitao Nadino ime. Ko zna koliko je dugo tu bila... Medicinska ekipa Hitne pomoći kada je stigla, mogla je, nažalost, samo da konstatuje smrt.

N. Š. veruje da su Nadu mogli da spasu da je nesreća ranije otkrivena. Očevidaca saobraćajne nesreće nema, a tek treba da se utvrdi zbog čega je Bodrožićeva sletela s puta. Ne isključuje se mogućnost da je nesrećna žena na ovom delu puta, koji je neosvetljen i prema mišljenju mnogih vozača veoma loš, izgubila kontrolu. Zbog toga je "skliznula" sa kolovoza na zemljani deo. Na travi pored puta i u ponedeljak su bili vidljivi tragovi točkova. Atomobil je zatim, najverovatnije, prešao preko zemljane ćuprije, i prevrnuo se na krov.

- Njen život je bio uništen onog trenutka kada je saznala za ćerkinu smrt - kaže jedan od Nadinih prijatelja. - Stalno je odlazila u Sirig na njen grob. Tako je i u nedelju bila na groblju da zapali sveću i odnese cveće. Kući se, nažalost, nije vratila.


SUMNjE U ZVANIČNU VERZIJU

POSLE ćerkine smrti 10. decembra 2014. godine, Nada Bodrožić je govorila da sumnja u zvaničnu policijsku istragu koja je obavljena u sobi 326 u hotelu "Hajat", u kojoj je pronađeno beživotno Ivanino telo.

Po toksikološkim nalazima urađenim na VMA, smrt Ivane Bodrožić (na slici) je nastupila usled predoziranja kokainom, dok je prema drugima, koje su rađene u KC Vojvodina, umrla zbog prevelike doze "propofola". Inače, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović bio je blizak Ivani, a navodno su bili i u emotivnoj vezi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Viki

06.03.2017. 13:15

Cudna neka smrt ove jadne, bolom skrhane, majke za svojom kcerkom od pre tri godine. Kako je moguce da je toliko vremena proslo od navodnog nesrecnog slucaja do pronalaska zrtve? Bilo kako bilo, neka joj je laka zemlja, neka pociva u miru sa svojom kcerkom, jer na ovoj zemlji nijednoj nije bilo mesta za miran i dostojan zivot.

Апсурд

06.03.2017. 13:26

Несрећан случај или "несрећан случај"?? Шта се бре овде дешава???

vesna

06.03.2017. 15:40

Tragican kraj cele porodice ,pitam se jesu li nesto znali ili nekome smetali a mozda je sve samo mnogo nesrecnih okolnosti . Kako god da je neka pocivaju u miru

Деки

07.03.2017. 10:18

Њена покојна Ивана, није једина жртва Митровића. А ко зна до каквих је сазнања дошла и чиме му је претила мајка Нада. Ја га добро знам, јер је неке мени блиске људе навукао на тешку дрогу и отерао у смрт, решавајући се конкуренције. Не био му нико у кожи...