Saša Barjaktarović o poseti Niku Uskokoviću: Ranjenog sam obišao službeno

Lj. P.

27. 01. 2017. u 07:55

Ranjenog sam obišao sa još jednim kolegom kako bih u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima od njega uzeo izjavu u svojstvu oštećenog - kaže načelnik novosadske kriminalističke policije

Саша Барјактаровић о посети Нику Ускоковићу: Рањеног сам обишао службено

Saša Barjaktarović, Uskoković je ranjen u belom džipu ispred osnovne škole

RANjENOG N. U. obišao sam sa još jednim kolegom iz profesionalnih razloga, kako bih u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima od njega uzeo izjavu u svojstvu oštećenog.

Ovako je za "Novosti" prokomentarisao Saša Barjaktarović, načelnik novosadske kriminalističke policije, povodom informacija koje su se pojavile da je tajno bio u Urgentnom centru i posetio Nika Uskokovića (38), ranjenog u pucnjavi u ponedeljak kod OŠ "Đura Daničić".

- Sve je urađeno u skladu sa procedurom - kazao je prvi čovek kriminalističke policije u Novom Sadu. - O svemu je sačinjena i službena beleška. Zbog interesa istrage, zasad nisam u mogućnosti da govorim o detaljima razgovora sa oštećenim.

Podsetimo, u "rendž rover" novosadskih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio Uskoković, još nepoznati napadač je u sačekuši ispalio 15 metaka, kako se sumnja iz "duge devetke". U Ulici Dušana Vasiljeva Uskoković se našao u tom trenutku, jer je došao po sina koji pohađa OŠ"Đura Daničić".

Novosadska policija je sa nekoliko osoba obavila informativne razgovore, ali do sada niko nije zadržan. Ne isključuje se mogućnost da je meta napada bio Goran Kovačević Goranac za koga se veruje da je vlasnik "rendž rovera", ali da pucač zbog zatamnjenih stakala nije video ko je za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)