Priveden terorista

V. N.

12. 01. 2017. u 19:30

Приведен терориста
Predrag Bogićević, predsednik Ravnogorskog pokreta, priveden je jutros na informativni razgovor u kragujevačku policiju

PREDRAG Bogićević (46), predsednik Ravnogorskog pokreta, priveden je jutros na informativni razgovor u kragujevačku policiju, po Interpolovoj poternici koju je protiv njega raspisala Crna Gora. On je pušten posle saslušanja.

Crna Gora traži Bogićevića zbog sumnje da je učestvovao u navodnoj organizaciji neuspelog terorističkog napada na crnogorske državne institucije na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine. Na Interpolovom sajtu objavljene su fotografije ruskih državljana Eduarda Širokova i Vladimira Popova, kao i Nemanje Ristića iz Beograda i Predraga Bogićevića iz Kragujevca. Oni su osumnjičeni za terorizam u pokušaju i stvaranje kriminalne organizacije.

- Podmeću Rusiji i srpskim patriotama - prokomentarisao je nedavno za "Novosti" Nemanja Ristić optužbe crnogorskih vlasti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Родољуб

12.01.2017. 20:41

Разумем милогорце који измишљају свакакве глупости , али зашто МУП СРБИЈЕ приводи невине грађане ?!

Nikola

12.01.2017. 21:10

Mi drzavu odavno nemamo mi smo zemljiste sa koga moze svako da otima nase gradjane i materijalna dobra,granica ne postoji sto se vidi iz primera ovih emigranata,Uvek smo najgore imali na vlasti zato ovo i dozivlavamo

Bubica

13.01.2017. 07:32

U Crnoj Gori, u dijelu vladajucih korumpiranih struktura, podstice se osjecanje navodne ugrozenosti drzave od Srbije (od koga bi drugog). U tom cilju je i ova sarada sa "drzavnim udarom". Sada su na terenu izvodjaci radova DPS-a koji su manje prefinjeni od gore pomenutih struktura pa su im usta puna cetnika koji hoce da stvore "Veliku Srbiju". Zato Crna Gora mora u NATO itd...Nejasno je samo sto drzava Srbija ide na ruku mafijaskom crnogorskom rezimu. Pozdrav iz Podgorice!