Sobarica negirala krivicu za zločine u vili

M. PETKOVIĆ - D. ALIHODžIĆ

27. 12. 2016. u 13:58

Собарица негирала кривицу за злочине у вили

Milica Dimitrijević

Više javno tužilaštvo u Nišu saslušalo Milicu Dimitrijević (27). Uspela da zavara poligraf koji nije ukazao da lažno svedoči

MILICA Dimitrijević (27), osumnjičena za ubistvo i pokušaj ubistva u vili DND u Niškoj Banji, u utorak je negirala krivicu za teška dela koja joj se stavljaju na teret. Nju je saslušao zamenik višeg javnog tužioca u Nišu, nakon čega joj je na teret stavljeno ubistvo u saizvršilaštvu gazde vile DND Dejana Dejančića i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu Dejana Jovanovića. Kako smo saznali, dela su tako kvalifikovana jer još nije otklonjena sumnja da je i Jovanović učestvovao u svemu.

- Više javno tužilaštvo predložilo je određivanje pritvora do 30 dana zbog težine dela i uznemiravanja javnosti, kao i opasnosti da utiče na svedoke - rekao je za "Novosti" portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Posao istražnim organima otežale su tri činjenice. Milica je uspela da zavara poligraf koji nije ukazao da lažno svedoči. Drugi problem bila je teška povreda i komatozno stanje Dejana Jovanovića (42) koga je Milica optužila za ubistvo, a koji nije mogao policiji da da bilo kakvu informaciju. Takođe, neposredno nakon ubistva, Milica Dimitrijević je učinila sve da ukloni dokaze.

- Jedva sam izvukla živu glavu. Jovanović je pucao na Dejanovića u sobi hotela, pobegla sam bosa i bez jakne napolje. Slučajno sam se tu zatekla i samo zato sam videla ubistvo - rekla je Milica Dimitrijević (27) policiji neposredno nakon ubistva Dejana Dejančića (51) u vili DND u Niškoj Banji.

I pored rezultata poligrafa, policija je nastavila istragu o ulozi Milice Dimitrijević u tragediji u Niškoj Banji. Nakon što su istražni organi došli do materijalnih dokaza, Milica Dimitrijević je uhapšena.

BILI KAO BRAĆA

SUMNjU da je Jovanović zaista počinilac ovog krivičnog dela izazvala su svedočenja Dejančićevih prijatelja, rodbine, komšija. Svi su govorili da su njih dvojica bili kao braća, da se nikada nisu svađali i da je u poslu Jovanović bio Dejančićev glavni oslonac.

Najbliža rodbina Dejana Jovanovića takođe je tvrdila da se on nikad nije žalio na gazdu i da su se odlično slagali.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

kataklinger

27.12.2016. 18:09

@Dule - a ja kad god otputujem negde ono neke tetke, ukrajinke k'o baje, neke grbave,...

Немања

27.12.2016. 17:21

Није Никола Тесла био будала кад се кастрирао.Са женама само проблеми.

nnnnn

27.12.2016. 17:37

Nije uspela da ubedi policiju :)))Ha hahahhah čovek se probudio iz kome pa ispričao.