Pekez iz Sombora Srbe na putu do Beča odvezao u - kanal

J. BEKIĆ

19. 12. 2016. u 07:54

Rešena misterija oko organizatora prevoza turista koji su doživeli udes u austriji. U autobusu bili putnici iz Subotice koji su išli u Beč na novogodišnji vašar

Пекез из Сомбора Србе на путу до Беча одвезао у - канал

Turistička agencija "Eurlajn Pekez" u Pariskoj ulici

TURISTIČKA agencija "Eurolajn Pekez" iz Sombora organizovala je u subotu prevoz turista iz Subotice na novogodišnji vašar u Beč, kada se rano ujutro na auto-putu A4, između mesta Nojzidl am Ze i autleta "Parndorfa", autobus prvenuo i završio u kanalu! Misterija oko toga ko je prevozio turiste put austrijske prestonice tako je rešena pošto nam je vlasnik agencije Čedomir Pekez, u nedelju u telefonskom razgovoru potvrdio da su oni stajali iza ove ture.

- Srećom niko nije nastradao. A više informacija, molim vas da razumete, saopštiću vam po povratku iz inostranstva - rekao nam je kratko Pekez.

Kako su "Novosti" objavile u autobusu koji je skliznuo sa puta nalazilo se 59 putnika, a lakše su povređene tri osobe.

Inače, ova agencija se više od decenije bavi organizovanjem turističikih putovanja u Grčku, Austriju, Crnu Goru i do sada nikad nije bilo nesreća. Pekez takođe tvrdi da agencija ima "autobuse visoke klase kojima upravljaju iskusni vozači". I Somborci imaju samo reči hvale za ovog organizatora putovanja.

Pretpostavku da je uzrok nesreće bila premorenost vozača Pekez nije ni demantovao, a ni potvrdio.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Beograđanin

19.12.2016. 14:38

I posle se žalite da ne treba ukinuti kombi prevoz. Mora se uvesti red u toj oblasti. Kombi prevoz ukinuti i staviti buseve, i pooštriti kontrolu i tehničke preglede istih!

Toćak

20.12.2016. 08:24

Radio sam godinama kod pomenutog prevoznika!Poslovnost i preciznost na nivou!Nije zasluzio razvlacenje po novinama!Povredjenima brz oporavak zelim!