MOJA žena i deca nisu krivi za ovo što se dogodilo. Niko od nas nije ni bio sa Vladicom u kontaktu. Ako je kriv, neka ga kazne, ali neka niko ne kažnjava moju porodicu.

Ovako za "Novosti" priča Dobrivoje Aćimović, muž Zorice čiji je sin Vladica Rajković (28) silovao, pa usmrtio dete i ubio još jednu ženu.

- Ona je kao šlogirana otkako je na internetu pročitala vest da joj je sin ubica - kaže Dobrivoje. - Stalno pije lekove za smirenje. Teško joj je što je poznavala i Draganu Stanković (47), koju je takođe valjda ubio. Dragana je pozvala prošle godine da joj kaže da je Vladica u velikim dugovima, da će zbog toga zaglaviti u zatvoru i pitala je Zoricu da mu da novac, ali moja supruga je odbila da to uradi.

Prema Aćimovićevim rečima, Zorica više od 20 godina nije u kontaktu sa sinovima Vladicom i Pericom iz prvog braka. Otkako se razvela od njihovog oca Nebojše Rajkovića.

- Nikada joj nisam branio da viđa decu, ali život razdvaja ljude - kaže Dobrivoje. - Konačno, prošle godine skupila je hrabrost da se sastane sa njima i pozvala ih da dođu kod njene sestre, njihove tetke u Zaječar. Vladica je tada rekao da ne želi da je vidi ni čuje nikada. Perica je došao i njih dvoje su u kontaktu i upoznao je moju ćerku Milenu.

Prema rečima komšija iz Aleksandra Vojinovića u Resniku, gde živi porodica Aćimović, Dobrivoje i Zorica su divni ljudi i imaju troje dobre i vaspitane dece.

- Nismo ni znali, do juče, kada je Zorica jednoj komšinici u tajnosti ispričala da je manijak koji je silovao i ubio dete njen sin iz prvog braka - kažu komšije.

- I Dobrivoje i Zorica su radni, pošteni i skromni ljudi. Oboje su zaposleni, on u GSP, a ona radi kod privatnika. Deca su im besprekorna. Najstarija ćerka ima 22 godine i studira. Sin je osamnaestogodišnjak i vrlo lepo vaspitan i dobar mladić, ali najslađa je njihova najmlađa ćerkica, koja ima 16 godina.