NAKON operativnog rada, suočen s dokazima, Vladica Rajković je priznao i ubistvo Dragane Stanković (47), iz Vratarnice, s kojom je, prema nepotvrđenim podacima, jedno vreme živeo u vanbračnoj zajednici. Rajković je ubistvo Stankovićke priznao pred Sanjom Dimitrijević, načelnicom Policijske uprave u Zaječaru, nakon čega je pristao da policiju odvede do mesta gde je ubio Draganu.

- Vladica je Dragani smrskao glavu čekićem, posle jedne svađe. Nakon zločina, telo je umotao u jorgan i otkotrljao u Timok - navodi za naš list izvor blizak istrazi. - Nakon toga pristao je i da naše operativce odvede do mesta zločina.

Tragom te informacije ekipa “Novosti” je otišla na mesto gde je Vladica ubio Draganu. U jednom trenutku, zločinac je s lisicama na rukama i u pratnji dva policajca izašao pred reportersku ekipu “Novosti”. Kada nas je ugledao, počeo je grohotom da se smeje. Policija je ekipu “Novosti” udaljila sa lica mesta i zabranila fotografisanje.

- Prema još nepotvrđenim podacima, Vladica je Draganu ubio jer joj je dugovao 3.000 evra. Navodno, čak se njegov otac obavezao da će da isplati taj dug - nastavlja naš sagovornik. - Na njega smo posumnjali i kada je Vladicin otac Nebojša kazao da sumnja da je njegov sin, pored Anđeline, ubio i Draganu. Međutim, tek nakon prikupljanja dokaza došli smo do zaključka da je Rajković počinio oba ubistva.
PROČITAJTE JOŠ:

Silovao i iskasapio malu Anđelinu pa se vratio da pije na rođendanu

Stigli obducenti iz Niša, ubica male Anđeline bio svestan šta radi!