NESREĆA U PANČEVU: Pripadnik Vojske Srbije stradao u požaru

Novosti Online

19. 04. 2016. u 16:13

Vojni službenik Radoje Vujičić nastradao je danas u požaru u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, prilikom redovnog čišćenja rezervoara goriva, saznaju "Novosti"

НЕСРЕЋА У ПАНЧЕВУ: Припадник Војске Србије страдао у пожару

Ilustracija

Vojni službenik Radoje Vujičić nastradao je danas u požaru u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, prilikom redovnog čišćenja rezervoara goriva, saznaju "Novosti".

Tom prilikom lakše je povređen i vojni službenik Zoran, Sime, Stakić, koji je zbrinut na VMA i nije životno ugrožen, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Ministarstvo je navelo da po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, organi MUP-a i Vojne policije utvrđuju okolnosti nastanka nesrećnog događaja.

Ministar odbrane Zoran Đorđević naložio je vanredni inspekcijski nadzor, a formirana je i komisija načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

Vojni službenik Radoje Vujičić rođen je 27. 2.1958. godine u Mladenovcu. U profesionalnoj vojnoj službi je od 1986. godine, a obavljao je dužnost mehaničara za pogonsku opremu i instalacije u Centralnoj logističkoj bazi u Beogradu.

Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general LJubiša Diković obišli su mesto nesreće i uputili telegrame saučešća porodici nastradalog, navodi se u saopštenju ministarstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Djole

19.04.2016. 18:22

Radoje neka ti je laka crna zemlja , pozdrav druze , zauvek ces ostati u secanjima !

goran

20.04.2016. 21:28

Uvek nasmejan, vedrog duha, spreman za salu, najbolji u struci, sanjao je da ode u penziju, nije imao dana beneficije jer je civil na upotrebi u VS, radio za smesnu platu za taj posao gde je zivot stalno ugrozen, svaki zadatak izvrsavao bez pogovora, uvek pomgao drugima u svakoj nevolji e takav nas je tragicno napustio, nas Radoje ! Laka ti je zemlja druze, kolega i prijatelju! Pamticemo te dokle god smo zivi! Bankovic!